Ovo su izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

31.03.2024

09:00

0

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Surčin, zona petlje Beograd, u smeru ka Novom Sadu, do sutra do 17 časova u toku su radovi na rehabilitaciji

Ovo su izmene u saobraćaju zbog radova na putevima
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na putu Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena, od sutra do 15. maja, od 8 do 17 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovoza i putnog pojasa, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Surčin, zona petlje Beograd, u smeru ka Novom Sadu, do sutra do 17 časova u toku su radovi na rehabilitaciji. U zoni radova za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, dok će saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Odvijanje saobraćaja Beograd/Aerodrom je normalno. Na putu Mislođin - Konatica u toku su radovi na rehabilitaciji, do 01. acgusta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-80, Niš istok - Bela Palanka, tunel Bancarevo izvode se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, a sutra od 10 do 18 časova na snazi će biti obustava saobraćaja u desnoj tunelskoj cevi, smer ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev.

Zbog tih radova 03. arila, od 9 do 17 časova, biće obustavljen saobraćaj u levoj tunelskoj cevi, smer ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev.

Na auto-putu E-80, u tunelima Sopot i Sarlah, u toku su radovi na održavanju ITS opreme, pa će 02. aprila od 9 do 17 časova biti obustavljen saobraćaj u desnim tunelskim cevima, u smeru ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz leve tunelske cevi.

Zbog tih radova 04. aprila od 9 do 17 časova saobraćaj će biti obustavljen u levim tunelskim cevima, u smeru ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desne tunelske cevi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike