Majstori velikog srca u sjajnoj prolećnoj akciji: Gradska bolnica spremna za letnje izazove! (FOTO/VIDEO)

25.03.2024

12:23

0

Unija servisera klimatizacije - Srbije još jednom je pokazala kako solidarnost i zajedništvo mogu da naprave velike stvari

Majstori velikog srca u sjajnoj prolećnoj akciji: Gradska bolnica spremna za letnje izazove! (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

U jednoj od najvećih humanitarnih akcija do sada, Unija servisera klimatizacije - Srbije pokazala je šta znači kada se stručnost i humanost udruže u plemenitom cilju. 

Kliničko bolnički centar Zvezdara bio je mesto velikog poduhvata, gde su članovi Unije dali svoj neizmerni doprinos za bolje sutra pacijenata i osoblja bolnice.

U subotu od ranih jutarnjih sati, preko 320 klima uređaja je servisirano, a 50 potpuno novih uređaja je donirano i instalirano u operacione blokove, porodilište, kao i u druge prostorije gde su ovi uređaji bili najpotrebniji. 

24sedam/Goran Sivački
 

 

Ova akcija je bila posebno izazovna ne samo zbog obima posla, već i zbog logistike, s obzirom na to da Gradska bolnica funkcioniše na dve lokacije - u ulicama Preševskoj i Dimitrija Tucovića. Ipak, zahvaljujući dobroj organizaciji i posvećenosti, sve je uspešno realizovano.

24sedam/Goran Sivački
 

- Ovo što smo danas uradili je dokaz da kada se udružimo, možemo da prevaziđemo svaki izazov i učinimo velike stvari, zadovoljno su konstatovali okupljeni majstori predvođeni Ivanom Antićem.

24sedam/Goran Sivački
 

 

- Naši serviseri i majstori su pokazali ne samo svoju stručnost, već i veliko srce, odazivajući se pozivu da pomognu, danas ih ima ovde sa svih strana od Subotice do Vranja, istakla je Marica Milić iz Unije servisera klimatizacije - Srbije, i dodala:

- Od 2019. godine, kada smo, osnovani odradili smo veliki broj akcija sličnog tipa, neke su bile manjeg, neke većeg obima, ali sve organizovane i sprovedene otvorenog srca. 

Subotnja akcija je naišla na veliko odobravanje i zahvalnost kako osoblja bolnice, tako i pacijenata, koji će sada imati znatno bolje uslove za oporavak i boravak u bolnici.

24sedam/Goran Sivački
 

 

Prolećni servis klima: Zašto je sada pravo vreme?

Proleće je idealno vreme za servis i čišćenje klime. U periodu od kraja marta do maja, kada je potražnja za klima majstorima manja, idealna je prilika da se vaša klima uredi brzo i efikasno. Ne čekajte da uređaj počne sa problemima u hlađenju - preventivni servis u proleće može sprečiti mnoge neželjene situacije. Redovan godišnji servis, koji uključuje temeljno čišćenje i dezinfekciju, ključan je za održavanje kvaliteta vazduha u vašem prostoru, sprečavanje razmnožavanja bakterija, plesni i gljivica, kao i za efikasnost i dugovečnost vašeg klima uređaja, poručuju iz Unije servisera klimatizacije - Srbije. 

 

Osim što su poboljšani uslovi za lečenje, ova donacija će doprineti i boljem radnom okruženju za medicinsko osoblje, što je od neprocenjivog značaja za kvalitet pruženih zdravstvenih usluga.

24sedam/Goran Sivački
 

 

Unija servisera klimatizacije - Srbije još jednom je pokazala kako solidarnost i zajedništvo mogu da naprave veliku razliku u životima mnogih. Ova akcija će ostati upamćena kao primer kako nečije malo drugima može značiti mnogo, a udruženi i složni možemo mnogo toga da postignemo. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike