Nastavnica Ružica radni vek provela u jednoj školi! Čak 35 godina radila u "Tesli", a evo šta đaci kažu zašto onakav ispraćaj (FOTO/VIDEO)

17.03.2024

13:45

0

Autor: J.S.J.

Ružica je predavala i mom tati koji sada ima 43 godine- rekla nam je I.J. učenica sedmog razreda

Nastavnica Ružica radni vek provela u jednoj školi! Čak 35 godina radila u "Tesli", a evo šta đaci kažu zašto onakav ispraćaj (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram

Korisnike društvene mreže Instagram oduševili su snimci iz i ispred Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici na kojima se vide đaci koji ispraćaju u penziju omiljenu im nastavnicu likovnog - Ružicu.

Bilo je emotivno i za decu, ali posebno za nastavnicu koja nije mogla da sakrije suze i prikrije iznenađenje priređenim ispraćajem.

Kako smo saznali Ružica je ceo svoj radni vek provela baš u ovoj školi, pa je samim tim i ovaj ispraćaj još posebniji - 35 godina je radila i družila se sa brojnim generacijama dece iz ove beogradske opštine.

- Ružica je,pre svega, dobra žena. Njen čas nam je bio jedan od omiljenih, jer se ponašala kao da nam je prijatelj. Mogli smo da joj poverimo svaku tajnu, jer smo imali veoma otvoren odnos sa njom. Ona je predavala i mom tati koji sada ima 43 godine- rekla je za 24sedam I.J. učenica sedmog razreda, a njena drugarica J.S. se nadovezuje: 

- Bila je mnogo voljena od strane dece i gradila je poverenje sa svima nama. Dokaz su, pored ovog dirljivog ispraćaja u penziju, i uspesi na raznim konkursima i poruke pisane svim srcem bivših učenika ove škole od pre čak 30 godina. Uvek je bila nasmejana i raspoložena kada smo provodili vreme sa njom.

Nastavnicu su volele i mlađe kolege, pa ja tako jedna od koleginica napisala: Ispraćaj u penziju jedne legende. Ružica Jovanović je pre svega bila moja nastavnica, zatim mentor, kolega i prijatelj. 

 

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike