Važnost udruživanja prepoznali SPS i Zavetnici, ali i udruženja koja nisu politička: Šapić o izborima u Beogradu

06.03.2024

12:36

0

Autor: M.M.

Rekao je da se još uvek nije govorilo o formiranju zajedničkog pokreta jer izbori još uvek nisu zvanično raspisani

Važnost udruživanja prepoznali SPS i Zavetnici, ali i udruženja koja nisu politička: Šapić o izborima u Beogradu
Aleksandar Šapić - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić danas je, govoreći o novim izborima u Beogradu, rekao da su određene političke partije izrazile želju da i spremnost da razgovaraju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) o potencijalnom udruživanju.

Kako je rekao, u pitanju su SPS i Zavetnici, ali su važnost o osnivanju većeg pokreta prepoznala i određena udruženja koja se nisu politički deklarisala.

On je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da se još uvek nije konkretno razgovaralo o formiranju zajedničkog pokreta jer izbori još uvek nisu zvanično raspisani.

U slučaju da opozicija ne želi da izađe na nove izbore ne bi bilo potrebe da se stvara zajednički blok, naglasio je Šapić.

- Vidimo da sad kažu da neće izlaziti na izbore, ne odgovara im datum. Ne znam šta da vam kažem. Mislim, ako ne budu izašli na izbore što bismo pravili blok? Zaista nisam razgovarao ni sa kim, ali ako ne budu hteli da izađu na izbore, znači da će svaka stranka za sebe, pretpostavljam - naveo je Šapić prilikom obilaska radova na produžetku Bulevara Zorana Đinđića i spajanju sa kružnim tokom u Ulici Vladimira Popovića

Bonus video:

 

https://youtu.be/j61mdqVHvDc?si=sRFbUtRbK56p5CUH

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike