Još sedmoro dece završilo na VMA: Oglasio se noćni klub u kom je došlo do masovnog trovanja špiritusom

15.02.2024

15:38

0

Autor: 24sedam

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je ranije jutros za RTS da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju

Još sedmoro dece završilo na VMA: Oglasio se noćni klub u kom je došlo do masovnog trovanja špiritusom
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U poznatom beogradskom klubu "Sinner" dogodio se nezapamćeni skandal kada se alkoholom otrovalo čak 26 ljudi, od kojih je 12 mlađe od 15 godina

Tim povodom su se oglasili i iz samog kluba i saopštili da je u pitanju bila privatna žurka, te da uprava kluba nema nikakve veze sa tim događajem.

- Poštovani, klub "Sinner" je tokom sinoćnje večeri bio iznajmljen za privatnu proslavu. Uprava kluba nema veze sa sinoćnim događajima. Ovim putem izražavamo žaljenje i brigu zbog neželjenih događaja - podeljeno je na zvaničnom Instagram profilu poznatog lokala.

Printscreen/Instagram/moj_beo_grad
 

Prema najnovijim informacijama, špiritusom se otrovalo još šestoro dece!

Ovim povodom oglasilo se i Više javno tužilaštvo koje je formiralo predmet i naložilo da se pronađu odgovorni za ovaj incident.

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je ranije jutros za RTS da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi. To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju, rekao je dr Leković.

- Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju - rekao je doktor Leković, a preneo RTS.

Ko je vlasnik kluba? 

Kako "Blic" saznaje, vlasnik kluba je Vanja M., sin višedecenijske asistentkinje i sekretarice Saše Popovića Dejane M.

Ovaj noćni klub je otvoren početkom novembra prošle godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike