Beograđanka (29) izdala stan muškarcu s porodicom pa otkrila užas: "Stanar je sve lagao, nisam ovo nikada doživela"

26.01.2024

22:33

0

Autor: M. Vu.

Tviteraši su joj pisali da su se i sami našli u sličnim situacijama, i da je najbolje da što pre prekine saradnju

Beograđanka (29) izdala stan muškarcu s porodicom pa otkrila užas: "Stanar je sve lagao, nisam ovo nikada doživela"
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Beograđanka (29), korisnica Tvitera pod imenom "winterrose5_", podelila je svoje iskustvo sa opasnim lažovom i manipulatorom u vezi sa izdavanjem stana na Ceraku. Ova priča služi kao upozorenje za sve koji se bave izdavanjem ili traženjem nekretnina.

Prema njenom svedočenju, čovek sa kojim je sklopila dogovor za iznajmljivanje stana nije platio ni račune ni kiriju tokom tri meseca. Dodatno, koristio je izgovore o bolesti i boravku u bolnici kako bi izbegao svoje obaveze. Šokantno je da, prema njenim rečima, ni njegova supruga nije bila svesna ovih postupaka.

"Ljudi moji, ja za 29 godina nisam ovako nešto doživela. Stanar je sve lagao. Od prvog dana, zvao je, pretvarao se da se guši, na pozivu je puštao zvukove iz bolnice i EKG. Lagao da prima kortizon. Lagao da ima probleme u braku (mislim sad će ih imati). Nije platio nijedan jedini račun već dva meseca. Možda i tri. Njegova žena nije ništa znala. Nije znala da je krio račune, nije znao da dve kirije kasni. Nije znala šta je sve pričao. Ali ona sada njega brani i opravdava kako je on dobar čovek. Ženo je l' znaš s kim živiš???

"Deci je ugrozio bezbednost i sigurnost"

Čovek koji je sposoban da toliko slaže ljude koji su mu dali stan, ko zna koliko zapravo nju laže. Zapravo sad mi je jasno zašto ga tašta mrzi. Deci je ugrozio sigurnost i bezbednost. Zamislite da smo neke buzge pa da smo otišli tamo da im izlomimo kosti. Ja ne znam...Ne moraš da budeš iskren prema meni ali budi iskren prema sebi i svojoj deci. Ako nemaš para idi u je**nu Sremčicu i Ripanj pa laži i maži koliko hoćeš.

Ćerka treba da mu upisuje srednju školu, da prolazi kroz stres a on je muva iz stana u stan. Rekla bih vam još šta se sve desilo ali drhtim i u šoku sam ne mogu da verujem šta sam doživela", rekla je ona, te dodala da su njeni roditelji dali šansu njegovoj ženi koja je počela da plače jer je od supruga dobila informaciju da bez razloga stanodavci hoće da ih izbace na ulicu.

Tviteraši su joj pisali da su se i sami našli u sličnim situacijama, i da je najbolje da što pre prekine saradnju. A oni pošteni stanari, priznali su da zbog ovakvih primera kasnije oni ispaštaju.

"Ovo me podsetilo na našeg podstanara koji isto tako nije plaćao grejanje i kad smo saznali on kao ide da to plati i pošalje nam uplatnice. Lik je 'ladno uplaćivao 9,98KM, a dopisao samo 9 ispred pa da ispadne da je uplatio 99,98KM", "Zbog ovakvih pacijenata stanodavci budu ostrašćeni i posle budu mnogo gori prema narednim stanarima koji su možda zaista pošten svet. Čula sam razne priče stvarno, ali ovo je viši nivo. Još da žena ništa ne zna… Smrdi mi na kockara nažalost. Nadam se da ćete uspešno rešiti!", pisali su oni.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike