Italijan posetio Beograd, pa objavio video: Jednu stvar je posebno istakao, a ovim je razljutio korisnike na mrežama! (VIDEO)

22.01.2024

21:43

0

Autor: M.M.

Rekao je da je očekivao mnogo više...

Italijan posetio Beograd, pa objavio video: Jednu stvar je posebno istakao, a ovim je razljutio korisnike na mrežama! (VIDEO)
Italijan u Beogradu - Copyright Foto: Printscreen/TikTk/@Ilriccioinviaggio

Jedan momak iz Italije objavio je video u kome je izneo svoje utiske o Beogradu.

- U Srbiji sam, tačnije u Beogradu, gradu koji me je razočarao u nekim stvarima - rekao je ovaj turista iz Italije koji je priznao da baš i nije oduševljen našom prestonicom.

Na svom Tiktok profilu "Ilriccioinviaggio" istakao je očekivao mnogo više:

 

 

- Grad me je u nekim stvarima dosta razočarao, ali oduševio u nekim drugim. Razočaran sam jer mi deluje da ovde nema nikakvih znamenitosti niti istorijskih stvari koje bi se mogle obići. Jedino Hram Svetog Save, koji je jedna od najlepših crkvi koje sam u životu video... Međutim, nažalost mislim da ništa drugo lepo nema da se vidi - priznao je on.

 

 

"Dečko da li si ti realan?"

Upravo zbog činjenice da je došao na vikend i zbog provoda, mnogi ga u komentarima - kako Srbi, tako i stranci nisu razumeli zbog čega je izneo mišljenje da u Beogradu sem provoda nema šta drugo da se vidi.

"Molim, Beograd je prelep grad, smešan si", "Beograd je jedan od najstarijih evropskih gradova a ti kažeš da se ništa istorijski ovde nema videti, jesi li realan?", "Počeo si sa dobrim videima, nažalost si me totalno razočarao! Beograd je mnogo više od zabave i nebodera koji si prikazao", "Posetila sam Beograd dva puta i to je najlepši grad na svetu. Pozdrav iz Arizone", bili su samo neki od komentara ispod videa ovog Italijana.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike