Beograđanka tražila da joj iseku šunku na delikatesu, a onda se šokirala: "Bilo mi je gadno, zaista nisam mogla to da gledam..."

27.11.2023

21:59

0

Razbesneo je prizor koji je videla

Beograđanka tražila da joj iseku šunku na delikatesu, a onda se šokirala: "Bilo mi je gadno, zaista nisam mogla to da gledam..."
Ilustracija - Copyright Profimedia

U jednom marketu na Banjici radnik na delikatesu počeo da seče šunku golim rukama!

Beograđanka K. A. tvrdi da je radnik u prodavnici hteo da iseče suhomesnati proizvod golim rukama.

- Stalno kupujem u tom marketu i poznajem sve radnice na delikatesu. Sinoć sam prvi put videla novog radnika koji se nije snalazio najbolje. Ja razumem da je bila nedelja veče i gužva, ali nedopustivo je da se onako nezainteresovano ponaša za mušteriju. Trebalo je da uzmem 200 grama šunke i pečenicu. Uzeo je onu šunku i golom rukom počeo da otvara omot. Zagledala sam malo bolje da vidim da li ima one providne rukavice koje inače treba da nosi, ali na jednoj ruci nije imao - rekla je K.A. za "Kurir" i dodala:

- Posmatrala sam sve vreme šta radi, a onda je tek usledio šok. Na mašini za sečenje bilo je dosta ostataka čajne kobasice, šunke, kačkavalja, sve onako na jednom delu. Viđala sam to i do sada, ali ovoga puta je baš bio nered. On preko toga uopšte nije stavio papir u kome treba da upakuje šunku nego je počeo da seče i parče po parče je padalo preko tih ostataka. Onda je on levom rukom na kojoj je ipak imao rukavicu počeo da ih uzima i tek onda stavlja na papir.

Beograđanka kaže i da je taj prizor baš razbesneo.

- Nikada mi se nije desilo tako nešto. Bilo mi je gadno da uzmem, ali i neprijatno da kažem da ne želim. Svakako nije to nešto preskupo pa sam uzela. Trebalo je da kupim i pečenicu, ali kada sam videla sve to odustala sam. Zaista nisam mogla to da gledam. I ova pileća prsa sigurno neću pojesti.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike