U jednoj opštini već počela prijava za dodelu besplatnih paketića

27.11.2023

10:01

0

Roditelji vaučere mogu preuzeti do 15. decembra na novootvorenom Info pultu radnim danima od 07.30 do 15.30 časova, a do sada su pristigle 522 prijave

U jednoj opštini već počela prijava za dodelu besplatnih paketića
Copyright Profimedia

 Na Gradskoj opštini Savski venac počela je prijava za dodelu besplatnih paketića najmlađim građanima uzrasta do 12 godina sa prebivalištem na ovoj opštini.

Roditelji vaučere mogu preuzeti do 15. decembra na novootvorenom Info pultu radnim danima od 07.30 do 15.30 časova, a do sada su pristigle 522 prijave.

"Za svu decu sa naše opštine uzrasta do 12 godina obezbedićemo novogodišnje paketiće. Otvorili smo Info pult koji smo namenili za preuzimanje vaučera za novogodišnje paketiće. Mogu preuzeti i besplatne ulaznice za predstave u teatru „Zmaj“ i prijaviti se za razne besplatne programe koje organizujemo za decu i mlade sa naše opštine", rekao je za Tanjug Uroš Tripković, zamenik predsednika GO Savski venac.

Kako je naveo, radno vreme šaltera je od ponedeljka do petka od 07.30 do 15.30 časova, a kako bi se olakšalo roditeljima, četvrtkom je produženo radno vreme Info pulta za prijavu roditelja do 20 časova. "Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta.

Ovaj put pokloni će biti igračke kako bismo ih obradovali i dodatno im ulepšali novogodišnje praznike", rekao je Tripković. "Besplatni novogodišnji paketići biće podeljeni 1. januara na našoj već tradicionalnoj novogodišnjoj manifestaciji ispred Muzeja Jugoslavije, gde će biti organizovana dodela paketića našim najmlađim sugrađanima od 11 sati ", rekao je Tripković.

Prema njegovim rečima, do sada su pristigle 522 prijave, a ove godine je pripremljeno 3.000 paketića. "Želim da pozovem sve roditelje sa Savskog venca da preuzmu vaučere za dodelu paketića, a ujedno i da se informišu o svim besplatnim programima koje organizuje opština i svoje mališane uključe u aktivnosti po njihovoj želji", kazao je Tripković. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike