Slobodan progoni Beograđanke i šalje im poruke: Lažno se predstavlja da traži cimerku, a onda kreće pakao!

11.11.2023

14:13

0

Prvo se predstavi kao žensko, a onda sa drugih profila krene da ih uznemirava

Slobodan progoni Beograđanke i šalje im poruke: Lažno se predstavlja da traži cimerku, a onda kreće pakao!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova Beograd" kao grupi koja služi da mnoge osobe iz unutrašnjosti Srbije ili iz komšiluka nađu stan u srpskoj prestonici, osvanula je objava jedne Srpkinje koja je povezala mnoge devojke u ovoj grupi - oko jednog starijeg muškarca koji, po svemu sudeći kroz navodno izdavanje stana želi nešto sasvim drugo.

- Objavila sam ovo takođe u drugoj grupi kako bi devojke bile prepažljive i ne daj Bože ne bi neka otišla da pogleda stan ali u toj grupi kako se admin druži s njim obrisao mi je objavu i izbacio me iz grupe. Na mom postu gde sam sve ovo napisala javilo se previše devojaka kojima se isto ovo dogodilo od strane tog čoveka - navela je Magdalena.

U pitanju je navodno izvesni Slobodan koji se prvo predstavi kao žensko, a onda sa drugih profila krene da ih uznemirava.

- Gledam sad u ovoj grupi kako neko traži cimerku za stan u Dalmatinskoj ulici i po komentarima skontam da se radi o istom čoveku. Evo njegov profil i brojeve. A vi se pazite!", napisala je Magdalena te priložila i slike ekrana na kojima se vidi da joj je dotični muškarac slao poruke više puta, sa istim ili sličnim sadržajem koje glasi: "Jesi li sada u Beogradu?".

Foto: Printskrin / Društvene mreže
 

 

Svima šalje iste poruke, nekima i fotografije

Magdalenina objava je udružila veliki broj devojaka, koje su priznale da su iste poruke, iste sadržine dobijale od istog čoveka, još od 2019. godine, pa sve do danas. A kako sam i sama dobijala poruke iste sadržine od dotičnog čoveka, kao i njegove fotografije (pristojne) sa letovanja, onda ovde nema potrebe reći da se radi o navodnim priznanjima.

"Bukvalno sam iste poruke dobijala", "I ja sam pre godinu dana dobila poruku sa ovog profila i blokirala ga. Ovo treba prijaviti", "Neverovatno i meni šalje od 2020. sa sve slikama, snimcima, sada sam ga blokirala", pisale su devojke na Fejsbuku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike