Manijak (24) iz Batajnice u pritvoru: Proganjao devojčice, tereti se za šest krivičnih dela

02.11.2023

14:24

0

Sud odredio pritvor manijaku (24) iz Batajnice

Manijak (24) iz Batajnice u pritvoru: Proganjao devojčice, tereti se za šest krivičnih dela
Ilustracija - Copyright Profimedia

Manijak (24) iz Batajnice uhapšen je pre dva dana po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je uhodio, proganjao i polno uznemiravao devojke u Batajnici.

Kako "Blic" saznaje, on se tereti za šest krivičnih dela - tri za ugrožavanja sigurnosti, dva za proganjanja i jedno polno uznemiravanje. Manijak je saslušan i tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, koji je sud usvojio.

Osumnjičeni je na društvenim mrežama kačio privatne fotografije tinejdžerki iz Batajnice nakon čega je pravio klipove sa njihovim veštački generisanim izjavama. Za sve to vreme, krio se iza naloga na mrežama, fiktivnog imena, što je izazvalo dodatni strah i paniku kod njegovih žrtava jer niko nije znao o kome je reč.

Snimci prikazuju devojke kako izgovaraju zastrašujuće rečenice o eksplicitnim sadržajima, ali i brutalnim ubistvima koji se prepisuju monstruoznom klanu Velje Nevolje, a uhapšeni muškarac čiji je profil kačio je i datume smrti devojčica i na koji način su, navodno, preminule.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike