Radovi menjaju trasu javnog prevoza: Evo kako će saobraćati

28.10.2023

09:00

0

Informaciju je saopštio Sekretarijat za javni prevoz

Radovi menjaju trasu javnog prevoza: Evo kako će saobraćati
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

Tokom izvođenja radova na montaži krana za potrebe izgradnje objekta u Ulici Milana Rakića ispred kućnog broja 53, doći će do promena u radu linije javnog prevoza 64, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na delu od Ulice Geršićeve do Ulice bukureške od subote 28. oktobra do nedelje, 29. oktobra, pri čemu će doći do zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj. 

Zbog toga će vozila sa linije 64 saobraćati u smeru ka Šumicama trasom: Batutova – Bulevar kralja Aleksandra – Vjekoslava Kovača – Deskaševa  – Milana Rakića i dalje redovnom trasom. U smeru prema Zvezdari saobraćaće na trasi: Milana Rakića – Deskaševa – Bulevar kralja Aleksandra – Batutova i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Deskaševa 1” u smeru ka Šumicama u Ulici Milana Rakića na poziciji ispred kućnog broja 93, tačnije pet metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Jovana Đaje.

Stajalište pod istim nazivom „Deskaševa 1” biće prvivremeno uspostvljeno u smeru ka Zvezdari u Ulici Milana Rakića na poziciji koja se nalazi prekoputa kućnog broja 95, odnosno oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Jovana Đaje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike