Pune ruke posla: U Beogradu sedmoro povređeno u udesima, među njima i troje dece!

24.10.2023

07:07

0

Pune ruke posla: U Beogradu sedmoro povređeno u udesima, među njima i troje dece!
Ilustracija - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je sedmoro ljudi lakše povređeno, rekao je Tanjugu dežurni lekar Hitne pomoći

. U 19:21 na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske dogodila se nezgoda u kojoj je muškarac (25) lakše povređen i prevezen u Urgentni centar.

U Jakovu kod restorana Romanija u 19:36 dogodila se saobraćajna nesreća, a na lice mesta su upućene dve ekipe Hitne pomoći koje su prevezle žensku (29) i dve muške osobe u Zemunsku bolnicu.

Tanjug/Vladimir Sporčić
 

 

U 00:05 u Avalskoj ulici u Ripnju kod broja 93 u saobraćajnoj nezgodi je povređeno dvoje dece, dečak starosti 3 i devojčica 6 godina i tinejdžerka stara 16 godina. Povređenu decu su ekipe Hitne pomoći prevezle u Institu Majka i dete na Novom Beogradu, a tinejdžerku u Urgentni centar.

Prema rečima dežurnog lekara bilo je više poziva zbog osoba u alkoholisanom stanju na javnim mestima koje su vožene na detoksikaciju u odeljenje toksikologije VMA.

Kao i svake noći javljali su se hronični bolesnici, najviše astmatičari, srčani bolesnici, hipertenzičari i psihijatrijski pacijenti. Noćas su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 100 puta, od toga 19 intervencija je obavljeno na javnim mestima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike