Radovi prave karambol u Lazarevcu: Autobusi menjaju trase, evo kako će saobraćati

20.10.2023

11:18

0

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta

Radovi prave karambol u Lazarevcu: Autobusi menjaju trase, evo kako će saobraćati
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Stefana Nemanje u Lazarevcu, danas i sutra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi u fazi dva od danas od osam časova i podrazumevaju zatvaranje kolovoza predmetne ulice na delu između zona raskrsnica sa ulicama Veljka Vlahovića i Branislava Milutinovića, saopšteno je iz Gradske uprave.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza 171 i 173 će u oba smera saobraćati od autobuske stanice "Lazarevac" ulicama Kolubarski trg, Branka Radičevića, Dula Karaklajića, Nikole Vujačića, Janka Stajčića, Dimitrija Diše Đurđevića, Dobrivoja Đurđevića Ruskom, Aranđelovački put, Karađorđevom i dalje redovnim trasama.

Takođe, radovi će se izvoditi u fazi 1 i odnose se na zatvaranje kolovoza predmetne ulice na delu između zona raskrsnica sa ulicama Doktora Đorđa Kovačevića i Veljka Vlahovića sutra, 21. oktobra.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza 171 i 173 će u oba smera saobraćati od autobuske stanice "Lazarevac" ulicama Kolubarski trg, Branka Radičevića, Dula Karaklajića, Nikole Vujačića, Veljka Vlahovića, Stefana Nemanje i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, a u fazi 1 i privremeno stajalište "Njegoševa" u Ulici Veljka Vlahovića, u smeru prema Ulici Stefana Nemanje, na poziciji oko 25 metara posle pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa Njegoševom ulicom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike