Ova beogradska opština organizuje besplatnu školu plivanja

18.06.2023

12:29

0

Autor: J. S. J.

Pravo na učešće u besplatnim programima imaju deca sa prebivalištem na Starom gradu, kao i ona koja pohađaju starogradske predškolske ili školske ustanove

Ova beogradska opština organizuje besplatnu školu plivanja
pexels-heart-rules-711187 - Copyright Pexels

Gradska opština Stari grad, u saradnji sa VK "Dorćol", VK "Stari grad" i SRPC-om "25. maj – Milan Gale Muškatirović", organizuje i ove godine besplatne škole plivanja i vaterpola za decu uzrasta od 6 do 15 godina.

Naime, najmlađi koji žive u ovo9j opštini imaju priliku, kao i prethodne dve godine, da od 1. jula zajedno sa trenerima iz vaterpolo klubova "Dorćol" i "Stari grad" treniraju, vežbaju, usvajaju zdrave životne navike i razviju ljubav prema sportu, navodi se u obaveštenju Opštine.

Pravo na učešće u besplatnim programima imaju deca sa prebivalištem na Starom gradu, kao i ona koja pohađaju starogradske predškolske ili školske ustanove.

Pozivamo sve zainteresovane roditelje da svoju decu mogu da prijave za besplatnu školu plivanja i vaterpola u Uslužnom centru opštine Stari grad (prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice), svakog radnog dana od 8 do 16 časova. Rok za prijave je 28. jun.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike