"Imate li u ponudi proslavu razvoda braka, za 10 osoba": Beograđanin pozvao kafanu, imao neobičan zahtev (FOTO)

16.06.2023

20:10

0

Trend proslave kraja braka nije novost, pa se često može čuti da se rastava proslavlja kao "drugi najsrećniji dan u životu"

"Imate li u ponudi proslavu razvoda braka, za 10 osoba": Beograđanin pozvao kafanu, imao neobičan zahtev (FOTO)
Dobar provod i slavlje uz hitove: Ilustracija - Copyright Profimedia

Da naš narod voli slavlja nije nikakva novost, od veridbe preko venčanja, rođendana, gosišnjica...i to nije ništa neobično. Ali, kad se jednoj beogradskoj kafani javio gost da zakaže mesto za proslavu zaposleni su ostali u čudu.

On je, ni manje ni više, planirao da proslavi - razvod braka, sa sve muzikom i pićem!

- Pozdrav. Video sam da imate u ponudi meni za organizovanje momačkih/devojačkih večeri. E, pa moj povod je malo radosniji. Da li imate meni za proslavu razvoda braka za 10 osoba i koliko bi to koštalo? - poslao je gost u poruci.

On je dodao da se nimalo ne šali, a komentari ispod posta su se nizali - "bolje dobar razvod nego loš brak", "dao bih džabe ali samo ako pozove bivšeg partnera na proslavu", "ne podržavamo razvod, ali nek se samo slavi"...

Printscreen/Facebook/Pavle Korčagin
 

 

Trend proslave kraja braka nije novost, pa se često može čuti da se rastava proslavlja kao "drugi najsrećniji dan u životu".

Gosti, muzika, iće i piće, uključujući fotografisanje, a u nekim slučajevima bilo je i "tradicionalnog spaljivanja venčanice" i bacanja burme u reku.

U svetu odavno prihvaćen trend

Razvedene žene iz Velike Britanije sve češće organizuju zabave nakon razvoda, i to u stripiz klubovima gde slave propast svojih brakova gledajući nastupe mišićavih muškaraca i bacajući gotovinu na pozornicu.

Striperski klubovi iz Ujedinjenog Kraljevstva, kažu da im dolazi 20 odsto više žena i to zbog zabava povodom razvoda. I advokatske kancelarije prijavljuju da je nakon “zaključavanja”, interes za rastave porastao za čak 95 odsto.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: J.N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike