"Beogradski dani porodice" biće održani 17. i 18. juna: "Porodica je nukleus svega i od nje sve kreće"

15.05.2023

15:58

0

Autor: Lj. S.

Šapić je podsetio da je manifestacija trebalo da se održi proteklog vikenda, ali da je odložena zbog tragičnih dešavanja u Srbiji

"Beogradski dani porodice" biće održani 17. i 18. juna: "Porodica je nukleus svega i od nje sve kreće"
Copyright FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će "Beogradski dani porodice" biti održani 17. i 18. juna.

Šapić je podsetio da je manifestacija trebalo da se održi proteklog vikenda, ali da je odložena zbog tragičnih dešavanja u Srbiji.

On je istakao da je porodica nukleus svega i da od porodice sve kreće, kao i da, kako je rekao, na porodicu nikada ne smemo da zaboravimo i moramo da je čuvamo i negujemo.

- Zbog toga će 'Beogradski dani porodice' biti najznačajnija manifestacija koja će se dogoditi u ovoj godini u našem gradu i koju smo proglasili manifestacijom od posebnog značaja za naš grad. Pozivam sve ljude da 17. i 18. juna izađu na beogradske ulice, koje ćemo namenski tog vikenda zatvoriti, gde ćemo organizovati pregršt kulturnog, sportskog, zabavnog i svakog drugog sadržaja - rekao je Šapić.

24sedam
 

 

Gradonačelnik kaže da će dati priliku Beograđanima da u što većem broju broju dođu sa svojim porodicama, sa svojom decom i najbližima, da provedu lepo, korisno i zabavno vreme sa svojim sugrađanima, te da svi zajedno pokažu "da su porodične vrednosti ono čega se nikada srpsko društvo, naš narod i svi naši građani neće odreći".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike