U subotu se menja režim rada javnog prevoza zbog održavanja prikaza sposobnosti Vojske Srbije

20.04.2023

12:12

0

U potpunosti će biti obustavljen saobraćaj u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića

U subotu se menja režim rada javnog prevoza zbog održavanja prikaza sposobnosti Vojske Srbije
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Tokom održavanja prikaza sposobnosti Vojske Srbije na Aerodromu Batajnica u subotu 22. aprila u periodu od sedam do 16 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

U potpunosti će biti obustavljen saobraćaj u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića, na delu od raskrsnice sa ulicama Jovana Brankovića i Carice Jelene do raskrsnice sa ulicama Novosadska i Drage Mihailović u Batajnici (osim za vozila privremene lokalne autobuske linije 706AM).

Zbog toga će vozila javnog prevoza saobraćati na sledeći način: vozila sa linije 700 će saobraćati od okretnice "Batajnica (železnička stanica)", ulicama Matrozova, Carice Jelene, Jovana Brankovića, Save Grkinića, Vojvođanskih brigada i dalje redovnom trasom, linije 73, 706 i 706E će saobraćati ulicama Majora Zorana Radosavljevića, Carice Jelene, Matrozova do okretnice „Batajnica (železnička stanica)", dok će vozila sa linije 702 saobraćati ulicama Šangajska, Mladih gorana do privremenog terminusa "Batajnica (Šangajska)".

Iz ovog sekretarijata su takođe saopštili da se vozila sa linije 703 dele na dva dela, i to: linija 703L: privremeni terminus "Batajnica (Šangajska)", Mladih gorana, Šangajska, Put za Ugrinovce, Beogradska do terminusa „Ugrinovci“ kao i linija 703L1: terminus Zemun /Kej Oslobođenja/, Marka Nikolića, dr Jovana Subotića, Stevana Markovića, Glavna, Trg Branka Radičevića, Cara Dušana, Batajnički drum, Batajnički drum 6.deo, Batajnički drum 17.deo, Slobodana Bajića Batajnički drum, Majora Zorana Radosavljevića, (Matrozova, Carice Jelene, u smeru ka Keju oslobođenja), Stevana Dubajića, Kralja Radoslava, Vojvode Nikole Stanjevića, Matrozova do terminusa "Batajnica (železnička stanica)".

Uspostaviće se privremena lokalna autobuska linija 706AM koja će saobraćati na relaciji "Batajnica (železnička stanica)" - Aerodrom Batajnica. Trasa linije biće sledeća: Batajnica (železnička stanica), Matrozova, Carice Jelene, Pukovnika Milenka Pavlovića, terminus Aerodrom Batajnica. Vozila sa ove linije će koristiti sva postojeća stajališta.

Podsetimo, Vojska Srbije će na Dan Vojske Srbije 22. aprila organizovati do sada najveći prikaz naoružanja i vojne opreme.

TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE/ANDRIJA GAVRILOVIĆ
 

U Ministarstvu odbrane su najavili da će biti prikazano gotovo sve iz arsenala oružanih snaga, a događaj će odvijati na Aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.

Biće predstavljeno oružje iz domaće proizvodnje, kao i ratna tehnika kupljena poslednjih godina u inostranstvu, a događaj će biti otvoren za javnost.

Pripreme su u jeku, a na jednom mestu naći će se više od 500 komada krupnog vojnog naoružanja. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike