"Pre svega gospodin": Deka u gradskom autobusu raznežio mnoge (FOTO)

24.02.2023

12:29

0

Autor: M.M.

U svetu u kome živimo brzo i gde često zaboravljamo da najmilijima pružimo poneki znak pažnje, ovakvi prizori pozitivno iznenađuju i vraćaju veru u ljubav i prave vrednosti

"Pre svega gospodin": Deka u gradskom autobusu raznežio mnoge (FOTO)
Javni prevoz/Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

Na Instagram stranici "Moj Beograd" osvanula je fotografija koja je raznežila mnoge korisnike.

Naime, u gradskom autobusu, na liniji 27E uslikan je deka koji u rukama nosi novine i veliki buket cveća, koju, kako su pretpostavili korisnici ove društvene mreže, nosi voljenoj osobi.

Mnogi su se iznenadili ovim prizorom, a jedna korisnica napisala da je "pravi gospodin", dok je druga prokomentarisala kako "i dalje ima nade za ovaj svet".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Jedan komentar se posebno izdvojio:

- Fotografija ovog, pre svega bih napisao, muškarca, jeste oličenje poštovanja, lojalnosti kroz neki cvet, kroz neke reči koje će sigurno uputiti, pogled koji će milovati. I sopstveno sam grešio, ali sam sazreo. Jako bih voleo da sam rođen za vreme 70-ih godina..... Volite se i poštujte se, sve ostalo je samo šarenilo -  napisao je jedan korisnik Instagrama.

U svetu u kome živimo brzo i gde često zaboravljamo da najmilijima pružimo poneki znak pažnje, ovakvi prizori pozitivno iznenađuju i vraćaju veru u ljubav i prave vrednosti.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike