“Njima je dosta laži i obmana”: Poslanici i odbornici stranke Zavetnici prešli u SNS

03.02.2023

11:35

0

Autor: 24sedam

Stefan Jovanović, Marija Vukimirović, Bojana Sladojević, Dušan Stojiljković i Dragan Nikolić svi iz stranke Zavetnici, prešli su u SNS, rekao je Glišić

“Njima je dosta laži i obmana”: Poslanici i odbornici stranke Zavetnici prešli u SNS
skupština grada 3 - Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski

Predsednik Izvršnog  odbora SNS Darko Glišić predstavio je danas nove članove Srpske napredne stranke koji su napustili stranku "Zavetnici", nezadovoljni njenom politikom i incidentima poslanika na jučerašnjoj sednici Skupštine.

Glišić je na današnjoj konferenciji rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke.

U SNS su prešli odbornici u Skupštini grada Beograda stranke Zavetnici Stefan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojević, kao i narodni poslanici Dušan Stoiljković i Dragan Nikolić.

- Njima je dosta laži i obmana - rekao je Glišić.

Podsetimo, Boris Janićijević, dosadašnji predsednik Novog DSS za KiM podneo je ostavku juče nakon haosa koji je opozicija napravila u Skupštini Srbije tokom govora predsednika Srbije o Kosovu.

-Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za KiM i to činim zbog današnjeg cirkusa koji smo gledali u Skupštini Srbije, kaže za Kosovo onlajn Boris Janićijević. 

On je dodao da su ga u odluci podržale kolege iz gradskog odbora novog DSS-a iz Kosovske Mitrovice i da su zajedno sa njim svi podneli ostavke.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike