Grupa maloletnika pravila haos u Braće Jerković: Palili baklje, vređali prolaznike i uništavali dečije igralište (VIDEO)

01.01.2023

19:12

0

Autor: Lj. S.

Naš komšija, dete od 16 godina, rečima je branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama - tvrde iz Udruženja građana "Moje naselje"

Grupa maloletnika pravila haos u Braće Jerković: Palili baklje, vređali prolaznike i uništavali dečije igralište (VIDEO)
Copyright printscreen/instagram/serbialive_beograd

Grupa maloletnika sinoć je oko 21.30 časova uništila dečije igralište u voždovačkom naselju Braće Jerković

Kako tvrde iz Udruženja građana "Moje naselje", oni su palili baklje, vređali prolaznike i uništili igralište koje je naselje dobilo pre tri godine, a koje je namenjeno za 2.000 mališana. 

- Naš komšija, dete od 16 godina, rečima je branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije - kažu oni. 

Prema njihovim rečima, momak koji je branio igralište je  uzornog vaspitanja i obrazovanja.

- Tražimo hitnu reakciju svih insistucija, tražimo policijsku patrolu stacioniranu u naselju od 13.000 stanovnika, tražimo interventnu jedinicu koja će štititi naselje od dilera, tražimo normalan život i zaštitu naše dece - naveli su iz ovog udruženja. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike