Haos na Voždovcu! Urušila se kuća u kojoj su živele dve devojke, komšije van sebe: "Toliko je jako puklo, prizor je bio jeziv" (FOTO/VIDEO)

24.12.2022

12:10

0

Autor: 24sedam

Pored kuće nalazi se gradilište na kom se zemlja obrušila i povukla sve sa sobom.

Haos na Voždovcu! Urušila se kuća u kojoj su živele dve devojke, komšije van sebe: "Toliko je jako puklo, prizor je bio jeziv" (FOTO/VIDEO)
urušena kuća na Voždovcu - Copyright 24sedam

U Ulici vojvode Stepe 337 na Voždovcu, tokom prethodnog dana urušila se porodična kuća.

Naime, pored kuće nalazi se gradilište na kom se zemlja obrušila i povukla sve sa sobom. Na svu sreću, u trenutku rušenja u kući nije bilo nikoga.

- Kada se urušila to je puklo da smo mislilo da je pao kran. Prizor je bio jeziv. Na svu sreću nema povređenih - kaže komšinica za 24sedam koja je želela da ostane anonimna.

Komšinica ističe da u trenutku urušavanja nisu znali o čemu je reč, ali da je toliko jako pucalo i odjekivalo da su svi bili preplašeni.

-Kada se urušilo to je tako jako puklo da je komšija izašao na terasu da visi šta se dešava, uplašili smo se svi jer je jako odjeknulo - kaže ona.

U kući koja se urušila živele su dve devojke koje ona ne poznaje.

Kako dodaje komšinica, pre kuće koja se urušila na istom mestu postojala je baraka koja se takođe urušila i tada je tu živela jedna starica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike