Evo koje opštine dele besplatne paketiće deci: Požurite! U jednoj prijavljivanje do sutra, uslovi su jednostavni

09.12.2022

18:00

1

Autor: M.M.

U opštinama Stari grad, Savski venac, Palilula, Vračar i Zemun počele su prijave, a roditelji će uz dokumenta moći da preuzmu vaučere

Evo koje opštine dele besplatne paketiće deci: Požurite! U jednoj prijavljivanje do sutra, uslovi su jednostavni
Copyright Profimedia

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima i ove godine nekoliko beogradskih opština obradovaće najmlađe sugrađane paketićima.

U opštinama Stari grad, Savski venac, Palilula, Vračar i Zemun počele su prijave, a roditelji će uz dokumenta moći da preuzmu vaučere.

Stari grad

U opštini Stari grad konkurs je otvoren do 16. decembra, a uslov za prijavljivanje je da roditelji ili staratelji dece do 12 godina poseduju karticu opštine ili da njihova deca pohađaju neku od škola na ovoj opštini.

Dodela paketića zakazana je za 27, 28. i 29. decembar.

Printscreen/YouTube
 

Savski venac

Građani sa teritorije Savski venac moći će da podnesu svoje prijave do 16. decembra, a roditelji i staratelji dece do 12 godina moći će da preuzmu vaučere na pisarnici opštine u Kneza Miloša 19, svakog radnog dana od 8 do 18 časova.

Paketići će biti podeljeni na dan novogodišnje manifestacije "Park otvorenog srca", koju će GO Savski venac organizovati 1. januara 2023. godine sa početkom u 11 sati, saopšteno je iz GO Savski venac.  

Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu knjižicu deteta ili đačku knjižicu za decu školskog uzrasta, kao i popuniti prijavni formular koji se dobija na pisarnici.

Profimedia
 

Palilula

Prijavljivanje za dobijanje paketića u opštini Palilula započelo je 1. decembra, i traje do 15. decembra, a svi koji ispunjavaju uslove mogu se prijaviti na šalteru sale Opštine Palilula,  u Takovskoj 12, svakog radnog dana od osam do 15.30 časova, uz potvrdu MUP-a o prebivalištu deteta i ličnu kartu jednog roditelja na uvid.

Vračar

U Njegoševoj 77, u Uslužnom centru GO Vračar može se preuzeti vaučer od 10 do 18 časova do 16. decembra.

Uslov za građane Vračara za dobijanje novogodišnjih paketića je da je dete koje aplicira rođeno od 1. januara 2016. godine i da je prebivalište deteta, odnosno roditelja na Vračaru.

Potrebno je doneti na uvid ličnu kartu jednog roditelja, kao i dokument deteta ( zdravstvena knjižica ili izvod iz Matične knjige rođenih).

Zemun

Za paketiće za male Zemunce do 8 godina koja imaju prebivalište u Zemunu prijava traje još kratko! Roditelji se mogu prijaviti do 10. decembra u prostorijama kancelarije za mlade u Kosovskoj 9 u Zemunu.

Uslov za prijavu može podneti i treće lice, a na uvid mora doneti ličnu kartu jednog roditelja i zdravstvenu knjižicu deteta ili dece.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike