Počelo postavljanje novogodišnjeg osvetljenja u Beogradu: Prestonica će sijati do 15. januara

26.11.2022

10:01

0

Tokom izvođenja radova u zonama planiranih aktivnosti moguće je da će uslediti sporadično usporavanje pešačkog i motornog saobraćaja, te se sugrađani mole za strpljenje

Počelo postavljanje novogodišnjeg osvetljenja u Beogradu: Prestonica će sijati do 15. januara
Novogodišnja rasveta - Copyright 24sedam Lj.S.

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća "Javno osvetljenje" Beograd otpočele su juče izvođenje montažno-demontažnih radova instalacije svečanog osvetljenja grada Beograda na oko 65 lokacija, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Nastojeći da se izvrši optimizacija i neometano funkcionisanje u sektoru javnog osvetljenja na teritoriji grada, blagovremenim angažovanjem tehničkih i ljudskih kapaciteta, očekuje se da se radovi postavljanja opreme okončaju do 15. decembra, kada će uslediti sukcesivno uključivanje instalacije.

Tokom izvođenja radova u zonama planiranih aktivnosti moguće je da će uslediti sporadično usporavanje pešačkog i motornog saobraćaja, te se sugrađani mole za strpljenje.

Zbog trenutne energetske situacije redukovan je broj lokacija na kojima će biti postavljeno osvetljenje, kao i vreme trajanja uključenja, do 15. januara 2023. godine, saopštavaju iz „Javnog osvetljenja”.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike