Beograđani, pažnja: Snimanje filma menja režim saobraćaja u centru prestonice - pogledajte koje će ulice biti zatvorene!

12.11.2022

09:45

0

Za vreme realizacije projekta biće postavljena odgovarajuća saobraćajna siganlizacija

Beograđani, pažnja: Snimanje filma menja režim saobraćaja u centru prestonice - pogledajte koje će ulice biti zatvorene!
zatvorene prazne ulice - Copyright 24sedam/ Katarina Mihajlović

Grad Beograd i producentska kuća "Cobra Film doo" u narednim danima će realizovati snimanje filma "Lančana reakcija" na centralnim gradskim ulicama, saopštio je Beokom.

Zbog planirane realizacije snimanja, u periodu od 12. novembra od 23 do 13. novembra do 4 časa, doći će do izmenjenog režima saobraćaja u zoni Studentskog trga, prema sledećem rasporedu:

- potpuna obustava saobraćaja u Ulici Studentski trg (deo od Ulice Vuka Karadžića do 1300 kaplara);

- povremena obustava saobraćaja u intervalima od 3 do 5 minuta na okretnici linija javnog gradskog prevoza Studentski trg.

Tokom realizacije snimanja u planiranom vremenskom intervalu, vozila sa linija javnog prevoza saobraćaće na sledeći način:

- vozila sa linije EKO2, u oba smera će saobraćati: Kolarčeva – Trg Republike –  Francuska – Cara Dušana – Tadeuša Košćuškog i dalje redovnom trasom;

- vozila sa linije 31, kao i noćne linije 29N, 31N i 33N će izlaziti iz terminusa „Studentski trg” na prvom izlazu, u visini raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića, uz povremenu obustavu saobraćaja od 3 do 5 minuta;

- vozila sa linija 22L, 28 i 41, će biti propuštana prilikom izlaska iz terminusa „Studentski trg” uz povremenu obustavu saobraćaja od 3 do 5 minuta.

Privremeno se ukidaju stajališta: „Trg republike”, „Studentski trg” u oba smera, „Cara Uroša” u smeru ka Beogradu na vodi i „Kalemegdan” u smeru ka SRC „Milan Gale Muškatirović” za liniju EKO2.

Na izmenjenom delu trase vozila sa linije EKO2, koristiće postojeća stajališta javnog prevoza.

Za vreme realizacije snimanja biće postavljena odgovarajuća saobraćajna siganlizacija, prema elaboratu saobraćajnog obezbeđenja, navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike