"Namami ih u zgradu, a onda im otkida glave": Potresan slučaj na Karburmi, dečak (15) masovno ubija golubove!? (FOTO)

27.09.2022

06:34

2

U ponedeljak ga je videla komšinica koja je priču podelila na društvenim mrežama

"Namami ih u zgradu, a onda im otkida glave": Potresan slučaj na Karburmi, dečak (15) masovno ubija golubove!? (FOTO)
vrtic trculjak beba pala prozor policija 0909 2022 foto kaca (6) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Petnaestogodišnji dečak na Karaburmi, prema navodima komšija i objavama na društvenim mrežama, muči i ubija golubove koje prethodno namami hlebom?!

Uznemirujuća priča krenula je na Instagram stranici "Serbia live - Beograd", gde se oglasila jedna od komšinica i podelila priču.

 

 

- Mlađi nepoznat dečko na karaburmi blizu GSP garaže namamio hlebom golubove u zgradu i onda ih tu ubio i raskomadao, komšinica ga je videla dok ih je hranio, desilo se danas oko 14h - ističe se u prvoj informaciji koja je osvanula oko ponoći.

- U 13h je muškarac oko 15 godina hranio golubove ispred zgrade i namamio ih da uđu u našu zgradu a zatim ih je sve podavio i otkinuo im glave sve ulaza zgrade je krvavo prizor je jeziv... Bila je policija kažu da nije jedini slučaj zapravo da mu nije prvi put obratite pažnju mladić je bolestan i tako i izgleda ukoliko vidite da hrani golubove oterajte ga jer će ih poubijati sve.

Detetu je potrebna očigledna pomoć, stoga se komšije nadaju da će mu ista biti adekvatno pružena. Čeka se reakcija nadležnih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike