Hit oglas: "Izdajem stan u stanu, u glavnoj ulici za Beograd, samo za devojke, bez poruka i slično" (FOTO)

19.09.2022

07:49

0

Autor: Z.A.S.

Taman kad smo pomislili da bizarnije ne može

Hit oglas: "Izdajem stan u stanu, u glavnoj ulici za Beograd, samo za devojke, bez poruka i slično" (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Oglasi su prepuni stanova. Neki su oglasili prodaju, neki potražuju stanove, a mnogi i dalje stanove iznajmljuju.

Uslovi su različiti. Neki svoje nekretnine izdaju isključivo studentima, neki samo devojkama, a nekima pol, status i godine nisu bitne.

Međutim, šta je ono što vlasnici stanova nude?

U moru nekretnina, izdvajaju se oni sa najsuludijim uslovima. Ovoga puta nije u pitanju 15 kvadrata za 500 evra, niti objekat koji kupatilo i kuhinju ima spojeno, ali jeste jedan neobičan stan. Tačnije, neobična mu je lokacija.

Ovaj stan se nalazi u stanu. Dakle, u pitanju je objekat u objektu, a kako vlasnik u oglasu navodi ovaj "zaseban stan" ima 60 kvadrata i dve sobe, renoviran je, namešten, ima centralno grejanje i nalazi se na petom od osam spratova.

Ovaj objekat, koji, nije nam baš najjasnije kako funkcioniše, odnosno, kako se, za početak, ulazi i izlazi iz "zasebnog stana", mesečno košta 350 evra, navodi vlasnik u oglasu.

S obzirom na to da se stan u stanu nalazi na petom spratu, jasno je da nije u pitanju kuća, što je u oglasu i naglašeno.

Printscreen/Halooglasi
 

U opisu oglasa piše:

- Stan zaseban u sklopu velikog stana, ima veliku sobu, malu sobu, kuhinju sa trpezarijom, ostava, kupatilo, sve namešteno, nov televizor, nova veš mašina, neograničen brzi internet, TV Eon kablovska.. itd... itd...

Idealna lokacija glavna ulica za Beograd... Samo devojke...

Bez poruka, SMS i slično

Samo poziv! - bio je izričit vlasnik.

Printscreen/Halooglasi
 

Kada je u pitanju sam izgled stana, nismo sigurni šta bismo vam rekli. U fotografijama je prikazano nekoliko soba, koje izgledaju pristojno, ali nije naglašeno koje od tih soba bi potencijalna stanodavka dobila na korišćenje.

Ono što je primetno jeste da je kupatilo u prilično lošem stanju (stare sanitarije), ali i da je spavaća soba nekada ranije bila nešto drugo. Po izgledu, rekli bismo lođa. U tom delu je sada krevet na rasklapanje koji, onima sa problemima sa kičmom, baš i neće prijati.

Takođe, nije naglašeno ni sa kim bi stanodavka delila stan u stanu, tako da je, sve u svemu, oglas namenjen hrabrima i avanturistima.

A koliko je sam oglašivač realan, dovoljno govori činjenica da on, pod glavnom ulicom u Beogradu, podrazumeva jednu ulicu na Novom Beogradu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike