Hit oglas: "Momak za ženidbu, pitati u lokalu"! Otišli smo i pitali ko je!? (FOTO)

08.04.2022

07:15

0

Reporteri 24sedam otišli su do lokala na Vračaru kako bi pronašli odgovore: ko je mladoženja, kao i da li su se javljale zainteresovane dame

Hit oglas: "Momak za ženidbu, pitati u lokalu"! Otišli smo i pitali ko je!? (FOTO)
mladoženja - Copyright 24sedam/Goran Sivački Pixabay

Dok neki pokušavaju da pronađu svoju "polovinu" putem društvenih mreža, neki se ne libe toga da im oglas vidi "cela čaršija", u slučaju da je neka devojka, slučajna prolaznica, ostala neudata.

Upravo, takav jedan oglas je pre nekoliko dana "osvanuo" na Vračaru, i zapao mnogima za oko. Naime, pomama je nastala kada je jedan prolaznik fotografisao oglas, koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Reporteri 24sedam otišli su do lokala na Vračaru kako bi pronašli odgovore: ko je mladoženja, kao i da li su se javljale zainteresovane dame.

24sedam/Goran Sivački
 

Dočekali su nas zaposleni u ovom lokalu, na uglu Golsvordijeve i Hadži-Đerine, koji su nam rekli da neženja trenutno nije tu, ali su nam objasnili kako je sve počelo.

- Svi živimo u kraju i znamo se međusobno. Taj momak je naš redovni gost u kafiću. Krenulo je kao interna šala, posle jedne priče i shvatili smo da je postalo "ozbiljno" - navode oni, kroz osmeh.

24sedam/Goran Sivački
 

Kažu da se taj momak zove Pavle, od milošte Paja, da je sredovečan i veoma druželjubiv. Ipak, iako kafić radi od jutra do mraka, on naravno nije stalno u kafiću. Pa ako se zainteresovane dame pojave baš u to vreme, zaposleni im tu samo kažu: "Dođite ponovo".

Ispričali su nam kako se da se, ipak, dame ne raspituju lično, verovatno jer su stidljive, već da im šalju poruke preko Instagram stranice kafića.

Međutim, na pitanje da li je Paja, u međuvremenu i pronašao svoju potencijalnu srodnu dušu, oni su samo slegli ramenima i osmehnuli se, te nam tako ostaje, ako još nije, da mu poželimo sreću.

Nije jedini

 

Da nije ovo usamljeni slučaj, pokazala je i nedavno objavljena neobičnog oglasa iz sela Susek kod Fruške gore.

Naime, na njoj se vidi kuća sa velikom tablom, na kojoj piše: "Momak za ženidbu. Pitati u dvorištu".

Odmah su usledili komentari na objavu: "Pomozimo bratu", "Ovaj mladoženja je negde zaključan", "Dobrostojeći je, sveža fasada i klima", "Izgleda da je ovo poslednja šansa. Sve najbolje momku"...

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike