Vrlo burna noć za Hitnu pomoć: Čovek izgoreo u kolima, kod Gazele izboden mladić, žena skočila sa mosta

16.08.2022

05:12

0

Ekipe Hitne pomoći ukupno su tokom noći obavile 93 intervencije, od čega 18 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča

Vrlo burna noć za Hitnu pomoć: Čovek izgoreo u kolima, kod Gazele izboden mladić, žena skočila sa mosta
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Na Voždovcu je sinoć jedna osoba stradala u u saobraćajnoj nezgodi, dok je kod Gazele nožem teže povređen mladić, a mlađa žena je nakon skoka s mosta takođe zadobila teže povrede, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.


Sinoć u 22.32 došlo je do saobraćajne nesreće na Bulevaru oslobođenja, blizu Trošarine, kada je vozač putničkog automobila, iz nepoznatog razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u banderu.

Odmah nakon sudara, vozilo se zapalilo i osoba je izgorela, pa su ekipe Hitne pomoći na licu mesta konstatovale njenu smrt.

Ranije, u 21.11, između Gazele i Starog železničkog mosta uboden je nožem muškarac (18) i sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar.

Nešto posle ponoći, u 00.37, u ulici Bežanijski zimovnik, ženska osoba, stara oko trideset godina, nakon skoka s mosta zadobila je teške povrede i bez svesti je transportovana u reanimaciju Urgentnog centra.

Ekipe Hitne pomoći ukupno su tokom noći obavile 93 intervencije, od čega 18 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča.

U većem broju javljali su se hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, a tokom noći obavljeno je više interkliničkih i transporta novih pacijenta do Kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.
 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike