"Išao preko 150 na sat!" Da li će snimci nadzornih kamera da rasvetle zbog čega se dogodio udes na Banjici (FOTO)

15.08.2022

21:57

0

Autor: S.Č./M.Vu

Kako smo saznali, policija je tražila snimke nadzorne kamere sa jednog objekta jer bi mogli da rasvetle ceo slučaj i razjasne zbog čega je čovek poginuo na licu mesta

"Išao preko 150 na sat!" Da li će snimci nadzornih kamera da rasvetle zbog čega se dogodio udes na Banjici (FOTO)
viber_slika_2022-08-16_00-02-31-989 - Copyright Foto: 24sedam/S.Č.

Video sam automobil koji je išao brzo. Mislim da je išao preko 150 na sat, a onda se zakucao u banderu i bukvalno je iščupao is zemlje. Sve je izgledalo strašno, a onda je na moje oči eksplodirao i čovek se unutra živ zapalio. Bilo je jezivo. Nikada ovo neću zaboraviti.

Ovo je, za 24sedam, rekao očevidac stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila večeras na Bulevaru oslobođenja kod broja 293, u blizini Trošarine u Beogradu.

Kako smo saznali, policija je tražila snimke nadzorne kamere sa jednog objekta jer bi mogli da rasvetle ceo slučaj i razjasne zbog čega je čovek poginuo na licu mesta.

- Prvo se zapalio zadnji deo automobila, a onda i ceo. U pitanju je automobil "golf 5". Neki mladići koji su se tu zatekli pokušali su da pomognu vozaču, ali nisu uspeli. Jednostavno, nije mu bilo spasa. Čuo sam od nekoga ovde da je video da je čoveku za volanom pozlilo i da je možda imao srčani udar - objasnio nam je svedok tragedije.

Prema rečima svedoka, čovek živi u blizini mesta gde se nesreće dogodila i pretpostavlja se da ima oko 50 godina. 

Na mestu nesreće se još uvek oseća miris paljevine.

Na licu mesta su ekipe vatrogasaca koje su uspele da ugase vatru, ali za osobu koja je bila u vozilu, nažalost, nije bilo spasa.

Na licu mesta su i ekipe Hitne pomoći i policija, a tužilac traži da se mesto nesreće raščisti kako bi mogao da se obavi uviđaj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike