Bujica odnela deo asfalta na Paliluli, automobil propao na parkiralištu! Očevici za 24sedam: Bilo je strašno, nismo znali kud ćemo (VIDEO)

14.07.2022

07:39

0

Velika količina vode sjurila se niz Kraljice Marije, šireći se na okolne ulice

Bujica odnela deo asfalta na Paliluli, automobil propao na parkiralištu! Očevici za 24sedam: Bilo je strašno, nismo znali kud ćemo (VIDEO)
auto propao - Copyright Printscreen/Tanjug

Bujica u Ulici kraljice Marije, koja se stvorila nakon pucanja vodovodne cevi, odnela je deo asfalta, usled čega je jedan od automobila propao na parkiralištu.

Podsetimo, kvar je prijavljen oko 6.40, a velika količina vode sjurila se niz Kraljice Marije, šireći se na okolne ulice.

Za saobraćaj su zatvorene ulice Starine Novak i Ruzveltova. Linije 2 i 5 privremeno neće saobraćati. Na terenu je policija, kao i ekipe iz JKP "Vodovod".

Kako nezvanično saznajemo, u toku je dijagnostika kvara, vrši se iskop, pa će se blagovremeno znati kada će biti završena sanacija. Uskoro će biti postavljene i cisterne sa pijaćom vodom.

Stanovnici ovog dela grada ispričali su za 24sedam da je prizor pre dolaska ekipa bio strašan.

- Na nekoliko mesta nije moglo da se pređe uopšte na drugu stranu ulice jer je bujica tekla iz 27. marta, pa se jedan krak spuštao u Starine Novak. Bilo je jedino moguće da skineš obuću i bosonog pređeš na drugu stranu. Ne možemo da odemo do prodavnice i na posao jer su ukinute linije i autobuski prevoz, zarobljeni smo.

Na Dorćolu je primetan manji pritisak vode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike