Dečak pobegao iz doma pa završio nag u fontani na Novom Beogradu: Pregledan je u Tiršovoj, a evo da li je bilo tragova nasilja!

13.06.2022

10:26

0

Dečak je prilikom pronalaženja bio bez odeće, a još uvek se nije izjasnio kako je u fontanu dospeo

Dečak pobegao iz doma pa završio nag u fontani na Novom Beogradu: Pregledan je u Tiršovoj, a evo da li je bilo tragova nasilja!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Javnost je uznemirila vest o dečaku koji je noćas pronađen nag u fontani na Novom Beogradu. U pitanju je dete staro devet godine koje je sada zbrinuto u ustanovi socijalne zaštite, a koje je pre toga pobeglo iz doma.

Kako se saznaje, dečak je juče izašao iz jednog beogradskog doma.

Nakon što su ga ljudi koji rade u tržnom centru "Fontana" videli u vodi oko 22 sata i pozvali policiju i hitnu pomoć, dečak je pregledan u Dečjoj klinici u Tiršovoj i utvrđeno je da nije zlostavljan, kao i da nema tragova nasilja.

Ipak, dalje će biti pod nadzorom.

Da podsetimo, prodavačica iz obližnjeg lokala je ugledala golog dečaka u fontani. To je odmah rekla radniku obezbeđenja koji je prišao detetu i pozvao policiju.

- Kada sam mu prišao plakao je i bio sklupčan. Preplašen je bio. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Dali smo mu odmah nesto da se ogrne. Sav se tresao, nista nije mogao da priča. Mnogo je plakao - rekao je za medije Milan, radnik obezbeđenja.

Očevici su odmah pozvali i Hitnu pomoć.

- Dečaka su gurnuli u fontanu, iz nje je uzvučen bez ikakvih telesnih povreda, a zatim je prevežen u Tiršovu. Dečak je prilikom pronalaženja bio bez odeće, a još uvek se nije izjasnio kako je u fontanu dospeo. Nije rekao da li ko ga je gurnuo neko od drugova, sa kim je došao, da li je iz nekog doma. Policija je sa njim i oni to ispituju - rekli su za medije iz Hitne pomoći.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike