Otkriven identitet dečaka koji je pronađen nag u fontani: Centar za socijalni rad ga smestio na sigurno!

13.06.2022

07:28

0

Dečak je pronađen sinoć oko 22 sata bez odeće u fontani u tržnom centru "Fontana" na Novom Beogradu

Otkriven identitet dečaka koji je pronađen nag u fontani: Centar za socijalni rad ga smestio na sigurno!
Ilustracija - Copyright MUP

Utvrđen je identitet dečaka koji je sinoć izvučen nag iz fontane na Novom Beogradu, a radi se o A.Ž. iz Obrenovca koji ima devet godina. Nakon svega što se odigralo brigu o njemu je preuzeo Centar za socijalni rad.

Da podsetimo, dečak je pronađen sinoć oko 22 sata bez odeće u fontani u tržnom centru "Fontana" u Ulici Pariske komune.

Zaposleni u ovom tržnom centru su obavestili policiju kada su videli dete.

Kako kaže sagovornik upoznat sa slučajem, mališan je romske nacionalnosti i činilo se da se kupa u fontani. Međutim ustanovljeno je da je bio iznemogao i gladan.

- Policija ga je preuzela i o slučaju obavestila Hitnu pomoć i Centar za Socijalni rad u Novom Beogradu koji će preuzeti brigu o detetu - kaže sagovornik.

Dete je najpre medicinski zbrinuto i to u Univerzitetskoj dečijoj bolnici u Tiršovoj, a potom ga je preuzeo Centar za socijalni rad i smešten je na sigurno.

Kako je ranije pisano, prodavačica iz obližnjeg lokala je ugledala golog dečaka u fontani. To je odmah rekla radniku obezbeđenja koji je prišao detetu i pozvao policiju.

- Kada sam mu prišao plakao je i bio sklupčan. Preplašen je bio. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Dali smo mu odmah nesto da se ogrne. Sav se tresao, nista nije mogao da priča. Mnogo je plakao - rekao je za medije Milan, radnik obezbeđenja.

Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Dečaka su gurnuli u fontanu, iz nje je uzvučen bez ikakvih telesnih povreda, a zatim je prevežen u Tiršovu. Dečak je prilikom pronalaženja bio bez odeće, a još uvek se nije izjasnio kako je u fontanu dospeo. Nije rekao da li ko ga je gurnuo neko od drugova, sa kim je došao, da li je iz nekog doma. Policija je sa njim i oni to ispituju - rekli su za medije iz Hitne pomoći.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike