Devojka podivljala na bazenu na Ledinama, pa krenula da gađa goste staklenim čašama: Muškarac ostao bez svesti! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

05.06.2022

14:14 >> 14:38

0

Autor: M.P.

Do incidenta je došlo između dve grupe gostiju

Devojka podivljala na bazenu na Ledinama, pa krenula da gađa goste staklenim čašama: Muškarac ostao bez svesti! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
bazen - Copyright instagram/printscreen/192.rs

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se uznemirujući snimak nasilja na jednom bazenu na Ledinama.

Incident se navodno desio juče, a na jednom od snimaka se vidi razjarena žena, bez gornjeg dela kupaćeg, kako gađa goste staklenim čašama.

Kako prenosi stranica 192.rs, do incidenta je došlo između dve grupe gostiju. 

- Grupa momaka je mirno sedela na bazenu, kada im je prišla vidno pijana devojka koja je sedela sa tri momka i počela otvoreno da ih provocira i vređa, a dva momka koja su bila sa njom krenula su međusobno da se ljube pred ljudima, iako im je na lep način rečeno da to ne rade pred maloletnim licima - priča jedan od sagovornika.

- Tada je krenuo haos. Devojka koja je bila u vidno alkoholisanom stanju, skinula ja gornji deo kupaćeg kostima i počela okupljene da gađa čašama. Deo posetilaca zadobio je ozbiljne rasekotine, a niko od okupljenih nije mogao da smiri pomahnitalu devojku. Na kraju je reagovala policija - dodaje.

Snimak pomahnitale devojke možete pogledati ovde.

Na osnovu najnovijeg snimka do kojeg je došla stranica 192.rs, može se zaključiti da se situacija daleko više otrgla kontroli, kako je u jednom trenutku jedan od muškaraca završio na podu bez svesti.

Okupljeni gosti i zaposleni pokušali su da zaustave razjarenu osobu, a pri tome je jedan od gostiju zadobio potres mozga, pao na stomak i izgubio svest.

Devojka je nasrnula i na spasioce na bazenu, navodno im preteći da će ih zaraditi sidom.

Zatim je kako piše 192.rs napala i pripadnike MUP-a, a izvor upoznat sa slučajem tvrdi da je bila sva krvava.

Navodno je reč o transrodnoj osobi, a povod za raspravu bio je taj što su prijatelji sa kojima je došla želeli da imaju intimne odnose pred gostima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike