Detalji nezapamćenog nasilja u Zaječaru: Suprugu tukao dok joj nije pukla slezina jer mu se mešala u život sa ljubavnicom!

24.05.2022

08:14

0

Autor: 24sedam

K. R. (47) su na rukama u bolnicu doneli rođaci, a ona nije htela da prijavi nasilnika

Detalji nezapamćenog nasilja u Zaječaru: Suprugu tukao dok joj nije pukla slezina jer mu se mešala u život sa ljubavnicom!
Copyright Ilustracija/Profimedia

Zaječarac D. J. (49) uhapšen je jer je krvnički pretukao svoju suprugu K. R. (47), kojoj je od zadobijenih povreda ugrožen život, a surovom batinjanju predhodila je svađa i to zbog suprugove ljubavnice!

D. J. je suprugu do te mere pretukao da joj je pukla slezina iz razloga što mu se mešala u ljubavni život. Nakon prebijanja supruga čak nije ni htela da ga prijavi policiji, međutim, kad joj se zdravstevno stanje pogoršalo do te mere da nije mogla da hoda, rođaci su je doneli u zaječarski Zdravstveni centar, kada su i otkriveni detalji ove porodične drame.

Savijena od bolova u stomaku, odmah je primljena i pregledana, a lekari su u razgovoru sa njom saznali kako je došlo do povređivanja.

Rekla je da ju je muž krvnički pretukao pre tri dana, ali da nije htela da zove Hitnu i policiju, iako su bolovi postali nesnosni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike