Mladenci iz autobusa na liniji 26 o kojima mreže bruje: Ovih pet dana braka su nam prelepi i turbulentni (FOTO)

05.05.2022

22:11

0

Autor: 24sedam

Majida Lubura i Ivan Ćosić su postali hit dana na društvenim mrežama

Mladenci iz autobusa na liniji 26 o kojima mreže bruje: Ovih pet dana braka su nam prelepi i turbulentni (FOTO)
Foto: printskrin/Tviter/Ivan Ćosić

Majida Lubura i Ivan Ćosić su postali hit dana na društvenim mrežama pošto su snimljeni u autobusu GSP-a na liniji 26 obučeni u venčanicu i svečano odelo.

- Pet dana smo u braku. Venčali smo se 1.maja. U braku je lepo i turbulentno, ali ovo što se desilo jutros nismo očekivali. Bili smo na fotografisanju u Beogradu, jer smo se tamo i upoznali. Ja sam studirala u Beogradu a Ivan u Novom Sadu. Prve dve godine, ta veza je bila na daljinu, a kad smo se viđali, to se dešavalo u Beogradu. Zbog toga smo i želeli da se fotografišemo na nekim mestima gde smo se zajedno šetali -  objasnila je Majida Lubura Ćosić za Beogradsku hroniku.

Kada su završili sa fotografisanjem već je bilo kasno, a prijatelji su ih čekali na večeri.

- Pošto sam navikla dok sam živela u Beogradu da koristim gradski prevoz, nekako je bilo logično da sačekamo dvadesetšesticu da nas odbaci do Dorćola gde nam je bio restoran - ističe Majida.

Foto: printskrin/Tviter/Ivan Ćosić
 

Ivan kaže da su ih mnogi pitali da li su namerno ušli u autobus da naprave neku šalu.

- Prosto je bilo nekako najbolje rešenje da se prevezemo iz tačke A u tačku B. Autobus je bio prazan, svega nekoliko putnika - naveo je Ivan.

Oni koji su se našli u autobusu kada su Ćosići ušli samo su ih malko stidljivo gledali, ali su im tokom fotografisanja pre vožnje ljudi na ulici prilazili i čestitali.

Bonus video:

 

24sedam/Jovana Vrećo

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti