Porodica Bulović iz Bečmena na Uskrs dobila novu kuću: "Najvažnija poruka jeste da budemo solidarni"

24.04.2022

15:23

0

Nastavićemo da pomažemo, jer se tako vraćamo onome što je oduvek krasilo nas kao naciju, a to je da oni koji mogu, pomažu - rekao je predsednik opštine Surčin

Porodica Bulović iz Bečmena na Uskrs dobila novu kuću: "Najvažnija poruka jeste da budemo solidarni"
278897839_529840151838961_2654095630480063921_n - Copyright Facebook/Goran Vesić

Zahvaljujući Fondaciji za decu i mlade Beograda "Gnezdo" i donatorima, porodica Bulović iz Bečmena na Uskrs je dobila opremljenu, montažnu kuću.

Porodicu su obišli zamenik gradonačelnika Goran Vesić, direktorka Fondacije Tanja Popović i predsednik opštine Surčin Stevan Šuša. 

Vesić je naveo da nas Uskrs, najradosniji hrišćanski praznik, koji znači pobedu života i dobra, podseća da činimo dobra dela, kako bi naše društvo bilo humanije i bolje.

- Porodica Bulović dobila je opremljenu kuću zahvaljujući fondaciji "Gnezdo" i donatorima. Veća pobeda nam danas nije potrebna od toga - rekao je Vesić.

On je podsetio da se u Surčinu gradi kuća i za porodicu Jelić, a Grad pomaže i druge kojima je pomoć neophodna, među kojima je pet porodica iz Petrinje, koje će takođe dobiti dom jer su bez njega ostale u zemljotresu.

- Najvažnija poruka jeste da budemo solidarni, da brinemo jedni o drugima i da pomažemo jedni druge. To je i najvažnija uskršnja poruka ljubavi, života, prijateljstva - rekao je Vesić.

Stevan Šuša je izrazio je veliko zadovoljstvo što su porodicu Bulović uveselili na Uskrs. 

- Nastavićemo da pomažemo jer se tako vraćamo onome što je oduvek krasilo nas kao naciju, a to je da oni koji mogu pomažu. To je i svrha života - kazao je Šuša, zahvalivši svim donatorima koji su pomogli da se izgradi kuća.

Zahvalnost svima izrazila je i Ivana Bulović, koja sa suprugom Aleksandrom ima četvoro dece.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike