Žena koju je brutalno prebio muškarac u Zemunu priznala: "Da, nosim šoker, ali zbog uličnih pasa - to svi znaju" (FOTO/VIDEO)

18.04.2022

07:34

0

Autor: J.B.O.

Nasilje u Zemunu snimio je jedan prolaznik i video okačio na društvene mreže

Žena koju je brutalno prebio muškarac u Zemunu priznala: "Da, nosim šoker, ali zbog uličnih pasa - to svi znaju" (FOTO/VIDEO)
tuca psi1 - Copyright Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Žitelji Zemuna gde stanuje pedesetosmogodišnja S. V. koja je preživela jezivo nasilje od strane osumnjičenog tridesetdevotogišnjeg I. B., koji je u petak nasred ulice u Zemunu brutalno pretukao nju i njenog psa labradora, kažu da je potpuno suludo tući ženu.

Da podsetimo, nasilje u Zemunu snimio je jedan prolaznik i video okačio na društvene mreže. Čitava Srbija ostala je zgrožena onim što se vidi na snimku, a nasilnika su gotovo svi osudili.

Komšije iz Zemuna su rekle da S. V. jako vodi računa o psima, a pogotovo o svom labradoru.

- S. V. je žena koja živi sama sa psom, pre ovog psa, imala je isto labradora. Znamo da nosi šoker, ali to je njena stvar, bude problema sa psima, pa ih ona šokerom rastera - kažu oni i dodaju:

- Ako je tom čoveku smetalo to što labrador nema povodac, mogao je da je prijavi i nek žena plati kaznu. Ako nosi šoker, nek je prijavi i nek plati, ali totalno je suludo tući ženu. Katastrofa! Danas nije bezbedno ni izaći na ulicu.

Građani su prvo bili zgroženi ovim snimkom i osuđivali su nasilnika, a onda se nakon nekog vremena na društvenoj mreži Tviter pojavila nekolicina komentara na kojima su korisnici pisali da je napadnuta gospođa "žena koja nosi šoker i plaši ulične pse".

Printscreen/Instagram/Moj Beograd
 

Povodom ovih optužbi S. V. je i sama priznala da nosi šoker sa sobom.

- Sama sam i nosim šoker i to svi znaju, ali zbog uličnih pasa. Kada vidim grupu životinja, ja ga iz daljine upalim i taj čudni zvuk otera pse. Kada vidim pse koji su sa vlasnikom, na primer imam komšije koje isto imaju pitbula, mi se pozdravimo iz daljine, jer ne želimo da bude neki problem - rekla je ona.

Printscreen/Instagram/Moj Beograd
 

Kako smo već pisali na snimku je zabeleženo kako žena pokušava da razdvoji dva psa, dok je krupan muškarac udara, šamara i šutira. U jednom trenutku se vidi kako muškarac snažno gura ženu, koja pada na trotoar. Potom joj se obraća rečima: "Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa! Gde ti je povodac?"

Osumnjičeni I. B. je odranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja. On je juče priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, u kom roku će ga saslušati tužilac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike