Uhapšen nasilnik iz Zemuna! Snimak na kome besomučno tuče ženu i psa je zgrozio sve

16.04.2022

18:07

1

Autor: 24sedam

Snimak je objavljivan na društvenim mrežama i u medijima.

Uhapšen nasilnik iz Zemuna! Snimak na kome besomučno tuče ženu i psa je zgrozio sve
Muškarac pretukao ženu Moj Beograd - Copyright Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zemun, u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, a po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su I. B. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i ubijanje i zlostavljanje životinja, potvrđeno je večeras iz MUP-a.

On je, kako se sumnja, u petak ujutru, u Ulici sestara Milovanović, udario i gurnuo pedesetosmogodišnju ženu koja je pala i zadobila povrede. I.B. se, takođe, tereti da je šutnuo psa oštećene žene.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navode iz MUP-a.

Prethodno je Tanjugu rečeno da je Muškarac I.B. (39) koji je snimljen kako u Zemunu udara ženu i njenog psa priveden danas i po nalogu Trećeg osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

On je snimljen kako nakon sukoba svog i ženinog psa, šutira njenog psa, a potom i nju udara više puta u blizini ulice Milana Uzelca u Zemunu.

Snimak je objavljivan na društvenim mrežama i u medijima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike