Oglasio se Zemunac koji je tukao devojku i njenog ljubimca: Nisam naslinik, za psa bih dao život! (VIDEO)

16.04.2022

11:51

0

Ovaj incident sa strane je posmatrao jedan muškarac

Oglasio se Zemunac koji je tukao devojku i njenog ljubimca: Nisam naslinik, za psa bih dao život! (VIDEO)
Muškarac pretukao ženu Moj Beograd - Copyright Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Kako smo već pisaliu Zemunu se dogodio napad koji je zgrozio svakoga ko je isti video.

Kako se vidi na video-snimku, dva vlasnička psa su ušla u sukob, a devojka je pokušala da ih razdvoji. Muškarac koji je stajao pored nje, prvo je uhvatio njenog psa, crnog labradora, a potom ga šutnuo u rebra. 

Zatim je ošamario vlasnicu drugog psa i uzeo svog pitbula, a kada je devojka pokušala da se podigne sa zemlje, on ju je gurnuo tako da je ona pala! 

Ovaj incident sa strane je posmatrao jedan muškarac, koji je na povocu šetao svog kućnog ljubimca, a koji sudeći po snimku, ništa nije uradio kako bi pomogao devojci. 


Nakon napada nasilnik je stupio u kontakt sa jednim beogradskim glasilom i otkrio svoju verziju jezivog incidenta.

- Pokušao sam da spasem psa, ceo život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje. Znam da je teško naći opravdanje, ali uvek sam spreman da dam život za mog psa, kao što je ta žena bila spremna da da svoj život za svog - rekao je I. B.

Udaranje psa i žene pokušava da opravda sukobom pasa, i sramnom izjavom da ženu nije udario namerno.

- Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje. Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamerno. Nisam imao nameru, nisam ni svestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, hteo sam samo da spasem oba psa - kaže I. B.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike