Majka iz Beograda ispred vrtića uradila nešto zbog čega je druga sugrađanka oštro reagovala: Bruje društvene mreže (FOTO)

11.04.2022

15:20

0

U svojoj objavi je prepričala scenu koju je videla

Majka iz Beograda ispred vrtića uradila nešto zbog čega je druga sugrađanka oštro reagovala: Bruje društvene mreže (FOTO)
Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama danas je jedna sugrađanka podelila situaciju koju je zatekla na parkingu u blizini vrtića u Beogradu, u koji ide njeno dete i odmah je upozorila sve da nikako ne rade ono što je uradila jedna majka.

- Pre nekoliko dana, uzmem dete iz vrtića, dolazimo do parkinga, koji je 200 metara udaljen od vrtića, a pored mene parkiran auto, upaljen i u njemu samo dete spava u auto-sedištu - prepričala je ova Beograđanka scenu koju je videla.

Printscreen/ Instagram, @mojbeograd_rezerva
 

Detetova majka, kako je dodala ova zabrinuta, takođe, majka, očigledno nije svesna posledica koje mogu nastati njenom neodgovornošću, dok ide po starije dete u vrtić a mlađe je čeka u upaljenim kolima samo na parkingu.

- I ja imam dvoje dece, mnogo puta mi mlađe dete zaspi u kolima i ako treba negde da izađem, naravno da ga povedem i ako mi je cimanje ali, najmanje što se može desiti da se dete probudi, da se prepadne jer je samo, a ne daj Bože da se uguši ili nešto gore - napisala je majka koja je zatekla ovu scenu.

Nažalost, da ovakve situacije mogu dovesti i do lošeg ishoda pokazuju i vesti da ljudi širom sveta prave ovakve greške, ali smo i u našoj zemlji imali tragične posledice ovakve roditeljske nepromišljenosti.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike