Tek sreda, a kao da počinje vikend: Ogromne gužve u Beogradu - na Gazeli i auto-putu vozila "mile", evo koje delove da izbegavate (FOTO)

06.04.2022

14:45

0

Haos na saobraćajnicama glavnog grada

Tek sreda, a kao da počinje vikend: Ogromne gužve u Beogradu - na Gazeli i auto-putu vozila "mile", evo koje delove da izbegavate (FOTO)
gužve - Copyright Printscreen/Naxi radio kamere

Na glavnim saobraćajnicama formirane su velike kolone automobila, iako još uvek pravi špic nije ni počeo, a još neobičnije je da je takav kolaps u grad s obzirom da je sredina sedmice.

Trenutno su najveće gužve na mostovima i autoputu. Na video-snimcima se mogu videti da je najveći kolaps na Gazeli, u smeru ka centru grada, gde se vozila ni ne pomeraju.

Ništa bolja situacija nije ni na Mostu na Adi, iz smera Novog Beograda ka Topčideru i Banovom brdu. Ogromne kolone automobila se stvaraju i na Pančevačkom mostu iz pravca Borče ka centru prestonice.

Trenutno je jedino prohodno za vozače na Brankovom mostu. Saobraćaj jeste pojačan ka centru grada, ali se odvija nesmetano.

Veliki broj vozila zabeležen je i u Bulevaru Mihajla Pupina, Jurija Gagarina, Trgu Nikole Pašića, Takovskoj, Savskom trgu, Autokomandi, ali i auto-putu ka Novom Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike