Za Matejem se traga već 90 dana! Otac nestalog Splićanina neutešan: Verujem da ću ga uskoro pronaći

30.03.2022

18:23

0

Njegov otac za kaže da i dalje ne gubi nadu da će zagrliti sina

Za Matejem se traga već 90 dana! Otac nestalog Splićanina neutešan: Verujem da ću ga uskoro pronaći
Nenad Periš Matej Periš - Copyright Milan Maricic/ATAImages MUP/RH

"Tačno je da je prošlo 90 dana bez mog Mateje. Ne mogu vam reći da mi je lako jer sam se vratio u Split, a moj sin je nestao u Beogradu", rekao je Nenad Periš, otac Splićanina koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra. 

Njegov otac za kaže da i dalje ne gubi nadu da će zagrliti sina.

- Tačno je da je prošlo 90 dana bez mog Mateje. Ne mogu vam reći da mi je lako jer sam se vratio u Split, a moj sin je nestao u Beogradu. Spas nalazim u veri. U stalnom kontaktu sam sa ljudima koji traže moje dete. Mozaik Matejevog nestanka još nisam sklopio. Verujem da ću ga uskoro pronaći - počinje priču Nenad Periš.

Milan Maricic/ATAImages
Nenad Periš

Otac mladog Splićanina tvrdi da ga i nakon tri meseca muči isto pitanje:"Gde je Matej?". 

- Matej je imao planove za budućnost. Želeo je da kupi brod da bude skiper. Ja sam tražio da završi fakultet - dodaje Periš.

Kako sam tvrdi, u nekoliko navrata je gledao snimak na kom mu sin trči po ulici u nameri da zaustavi taksi, te mu je ostala velika enigma gde je želeo da ode, ali i to zbog čega je zvao drugaricu Maju.

Podsetimo, Matej Periš je nestao 30. decembra kada je izašao iz kluba "Gotik" u Beton hali u Beogradu. Tada su ga video kamere snimile kako trči ulicama Karađorđevom, a potom i Travničkom, gde stiže do Save promenade i približava se reci Savi. Od tada MUP Srbije intezivno traga za mladićem iz Splita.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike