Bendovi za 24sedam: Beer fest nekima isplatio trećinu honorara, nekima ni dinar! Pojedinima duguju po 10.000 evra!

24.03.2022

14:04

0

Menadžer Ritma nereda potvrdio da je ovom bendu isplaćena trećina honorara, dok bend Jorgovani nije dobio novac od Beer festa

Bendovi za 24sedam: Beer fest nekima isplatio trećinu honorara, nekima ni dinar! Pojedinima duguju po 10.000 evra!
Belgrade Beer Fest 2022. - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Menadžer benda Ritam nereda Marko Ristić izjavio je za 24sedam da je kompletna scena oštećena zbog toga što nisu isplaćeni honorari za svirke na poslednjem Beer festu.

On je objasnio da je buker bendova za Beer fest Dragan Novičić više puta kontaktirao ljude iz Beer festa zbog novca, ali da nije dobio prave informacije.

- Nama je uplaćena trećina i verujem da je većina tako prošla. Oni su obećavali i obećavali, ali se ništa nije desilo. Sa Draganom sam se čuo jer on ima ugovor potpisan sa njima u vezi sa novcem. Niko od bendova ne komunicira direktno sa organizatorom, svi komuniciramo sa Novičićem. On je kontaktirao ljude iz Beer festa, ali oni čoveku jednostavno nisu davali informacije koje je trebalo - rekao je on.

24sedam/Goran Sivački
Beer fest

Ristić kaže da se bend od novca već oprostio i da im je jedino preostalo da sve puste u medije. Inače, kontaktirali smo i menadžera benda Ateist rap kao i Maju Cvetković iz E-playa ali su nas oboje uputili na Novičića koji je potvrdio da je informacija tačna.

- Informacija je tačna, a da znamo ja kao buker i bendovi, kada će novac biti isplaćen, ne bi smo se oglašavali - rekao je on za 24sedam.

Marko Cesarec iz benda Jorgovani rekao je za 24sedam da ovaj bend nije dobio ni dinar od Beer festa.

- Mi smo, kao i svi drugi bendovi koji nisu dobili pare, pustili saopštenje u javnost. Obećano je da će najkasnije 40 dana od kraja festivala biti isplaćen novac, ali se to nije desilo. Postoje čak bendovi koji su dogovorili cenu između 6.000 i 10.000 evra i ni oni nisu dobili pare - rekao je on.

U međuvremenu su se na svojim FB stranicama oglasili i mnogi drugi bendovi koji su podelili proglas o tome da im se duguje novac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: R.M., LJ.S.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike