Nova uniforma za komunalne milicionare: Imaju motive srpske zastave i grada Beograda (FOTO)

23.03.2022

13:59

0

Kako je zamenik gradonačelnik Goran Vesić napisao na svom fejsbuk profilu, uniforme i obuća urađeni su od najboljih materijala

Nova uniforma za komunalne milicionare: Imaju motive srpske zastave i grada Beograda (FOTO)
248349470_2155055864646836_3067399909014049449_n - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

U Skupštini grada Beograda danas je održan svečani prijem 45 novih komunalnih milicionara i milicionarki, a predstavljene su i nove uniforme za pripadnike Komunalne milicije, koje imaju posebno istaknute detalje svetloplave i crvena boje.

Kako je zamenik gradonačelnik Goran Vesić napisao na svom fejsbuk profilu, uniforme i obuća urađeni su od najboljih materijala i moderno su dizajnirani, sa motivima srpske zastave i grada Beograda.

- Od danas u Beogradu novih 45 milicionara i milicionarki i nove uniforme za komunalnu miliciju. Ulažemo u našu komunalnu miliciju jer ti ljudi su prvi susret naših građana i građanki sa gradom. Oni čuvaju komunalni red i pomažu ljudima koji su u nevolji. Zato nam je važno da budu dobro obučeni, da imaju dobre uniforme i uslove za rad. Tako Beograd pobeđuje i pokazuje poštovanje svakome od nas - izjavio je zamenik gradonačelnika.

On je dodao da oni rade 24 sata za svoj grad, rešavaju komunalne probleme i uvek su na strani građana.

- Zahvalan sam svim tim divnim ženama i muškarcima na svemu što rade za naš Beograd. Zato će oni od sutra nositi najbolje dizajnirane i najkvalitetnije uniforme i obuću - zaključio je Vesić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike