Dobra vest za stanovnike naselja Trešnja u Maloj Ivanči: Počela izgradnja vodovoda (FOTO)

20.03.2022

12:18

0

Zamenik gradonačelnika je istakao da će ona trajati tri meseca, te da će radovi biti gotovi do leta

Dobra vest za stanovnike naselja Trešnja u Maloj Ivanči: Počela izgradnja vodovoda (FOTO)
68cd9a1d6627cfb410433aee0ee05f0f_8393220400 - Copyright Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić danas je sa saradnicima, u okviru akcije "Beograd pobeđuje" svojom pokretnom kancelarijom obišao početak radove na izgradnji vodovoda u naselju Trešnja u Maloj Ivanči. 


On je ovom prilikom izjavio da će izgradnja vodovoda trajati tri meseca te da će radovi biti gotovi do leta. 
Beoinfo
 

- Danas je počela izgradnja vodovoda u naselju Trešnji koje se nalazi na teritoriji opštine Sopot. Ovo sam obećao građanima pre više od godinu dana i ovo je jedan od delova Sopota koji nažalost nema vodu.  Od leta će ovde biti 1.400 priključaka i građani će imati vodu - rekao je Vesić.

Beoinfo
 

On je naglasio da se istovremeno radi i projektovanje rezervoara u još jednom delu Sopota. 

- Radi se o naselju Koviona i na taj način će u narednih godinu dana građani tog naselja dobiti vodu. U toku je i projektovanje dva rezervoara od kojih je jedan na Trešnji kao i rekonstrukcija rezervoara na Šupljoj Steni. Ovo je sve neophodno kako bismo do kraja godine počeli sa izgrdanjom vodovoda na Kovionu i kako bi građani sledeće godine dobili vodu. Kao što sam ispunio obećanje da ljudi na Trešnji dobiju vodu tako ću ispuniti i obećanje da vodu dobiju i građani Koviona - objasnio je Vesić.

Beoinfo
 

Prema njegovim rečima na teritoriji opštine Sopot, projektuje se i rezervoar na Dubravi.


- Na ovaj način će se pokriti visinske delove Lisovića u Barajevu, Babe i Guberevac u Sopotu. Svaki deo grada dobija osnovnu infrastrukturu i tako Beograd pobeđuje. Hvala građanima što su danas došli i što su verovali da će se početi sa izgradnjom vodovoda, što svakako nije bilo lako. Obećanje je ispunjeno i idemo dalje - zaključio je Vesić.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti