Ako mislite da ste videli sve - prevarili ste se! Na ove scene iz gradskog prevoza niko nije ostao ravnodušan (FOTO/VIDEO)

21.03.2022

08:38

0

U dvomilionskom gradu, kakva je srpska prestonica, nema ko nije, makar jednu stanicu, provozao se autobusom GSP-a

Ako mislite da ste videli sve - prevarili ste se! Na ove scene iz gradskog prevoza niko nije ostao ravnodušan (FOTO/VIDEO)
Autobus - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Da izreka "sto ljudi sto ćudi" i te kako važi, najbolje pokazuju ovogodišnji primeri iz javnog gradskog prevoza u Beogradu u kojima se mogu videti lepi, ali i prizori koji zgrožavaju!

U dvomilionskom gradu, kakva je srpska prestonica, nema ko se nije, makar jednu stanicu, provozao autobusom GSP-a. Dok jedni saputnicima drugima pokazuju svoje akrobacije, drugi oduševljavaju svojim folklornim sposobnostima, a treći ih zgrožavaju svojim postupcima.

Akrobate

Neobična scena usnimljena je početkom marta u gradskom prevozu na liniji 50, koja saobraća od Ustaničke ulice do Banovog Brda, na kom se vidi putnik koji izvodi akrobacije i to u autobusu koji je bio u pokretu.

On je pokušao da napravi stoj na glavi i rukama, nekoliko puta bezuspešno, te je padao, ali se dočekivao i nije lako odustajao, pa mu je jednom zamalo i uspelo.

Vesela družina

Prizor u kabini vozača na liniji 48 zasigurno je izmamio osmeh na lice mnogim sugrađanima.

Fotografija vesele družine Štrumpfova, majmunčića i drugih plišanih igračaka koji "krase" kabinu ovog autobusa, objavljena je na društvenim mrežama i naišla je na veliko oduševljenje.

Odmah su usledili komentari i pohvale: "Vozi devojka. Autobus u mom naselju. Ulepša nam svima dan kad je vidimo... Zato su tu i igračke..."

Orila se pesma i igralo kolo

Pre godinu dana, na društvenim mrežama objavljen je snimak na kom se vide dva maskirana pevača koja u autobusu na liniji 95 pevaju i sviraju na španskom jeziku.

Putnici su se oduševili, a onda se jedan od zabavljača oglasio i na tečnom srpskom jeziku rekao:

- Puno hvala na pažnji. Ovo je naš prvi put u Srbiji. Ovde smo dva meseca. Srbi su mnogo prijateljski raspoloženi.

Potom su, na iznenađenje svih putnika zapevali i hit “Ovamo cigani”, poznatog srpskog pevača Predraga Živkovića Tozovca.

Takođe, sugrađani su zabeležili i prizore poput igranja narodnog kola, u kom su najčešće akteri mladi ljudi.

Pozitiva

Pre nedelju dana na društvenim mrežama objavljen je i snimak iz autobusa na liniji 35, na kom se vidi jedna sugrađanka kako u, kako se navodi, ranim jutarnjim časovima, pleše dok autobus "krstari" ulicama.

Sa sve torbom i cegerom u rukama, ona je laganim koracima, sa slušalicama u ušima i nekom muzikom koja joj očigledno prija, otplesala u susret dolasku novog dana.

Tuča

Jeziv snimak nasilja u javnom gradskom prevozu objavljen je, krajem januara, na društveni mrežama. Kako se može videti na njemu, incident se dogodio u autobusu na liniji 26, kada su se dva muškarca potukla.

Na snimku je prikazan mladić koji ramenom zakačinje drugog muškarca govoreći da "ne želi da pravi s*anje", dok drugi potom brutalno reaguje udarajući ga i vređajući.

Droga?

Da u javnom gradskom prevozu nema samo lepih prizora, pokazuje i snimak koji je nastao prošle nedelje u autobusu na liniji 95.

Putnici su prisustvovali, kako je navedeno, jezivoj sceni, gde se vidi jedan putnik koji je u zadnjem delu autobusa, čučnuo pored sedišta i počeo da navodno "ušmrkava" nepoznatu supstancu.

Printscreen/ Moj Beograd
 

Ipak, kako su tada rekli za 24sedam u GSP-u, informacije kao ni prijave o ovom incidentu nisu imali.

Kojim sve situacijama ste vi prisustvovali u javnom gradskom prevozu? Pišite nam u komentarima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike