Teku radovi u obrenovačkom naselju Konatice: "Izgradnja vodovodne mreže biće gotova pre roka"

16.03.2022

14:31

0

Radi se na izgradnji mreže vodosnabdevanja u dužini od 985 metara

Teku radovi u obrenovačkom naselju Konatice: "Izgradnja vodovodne mreže biće gotova pre roka"
Ilustracija - Copyright Profimedia

U opštini Obrenovac u toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže na teritoriji mesne zajednice Konatice koja će, nakon izvedenih radova, u potpunosti biti pokrivena vodovodnom mrežom.

Radi se na izgradnji mreže vodosnabdevanja u dužini od 985 metara, a direktor obrenovačkog JKP "Vodovod i kanalizacija" Branko Matić kaže da je rok za izvodenje radova 90 dana, ali da će građevinski radovi na izgradnji vodovodne mreže biti završeni i pre roka, u narednih 30 dana.

Kada je u pitanju izgradnja vodovodne mreže u ovom delu opštine Obrenovac, Matić je naveo da je ostala izgradnja još jednog kraka mreže, u Jovanovića kraju u mesnoj zajednici Baljevac.

On je, navodi se na opštinskom sajtu, rekao da vodovodna mreža u tom delu nije mogla biti izgrađena jer nije postojala saglasnost vlasnika parcela.

- Međutim, kako smo problem prevazišli pristupili smo pribavljanju građevinske dozvole, a radove ćemo moći da završimo našim sredstvima tako da nećemo morati da čekamo sprovođenje javnih nabavki - rekao je Matić i dodao da će do leta biti izgrađena vodovodna mreža i u ovom delu mesne zajednice Baljevac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike