Mali Todor za peti rođendan poželeo samo jednu želju: Policajac rešio odmah da je ispuni - dečakovoj sreći nije bilo kraja (FOTO)

09.02.2022

13:35

0

Fotografiju je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova na svom Fejsbuk profilu

Mali Todor za peti rođendan poželeo samo jednu želju: Policajac rešio odmah da je ispuni - dečakovoj sreći nije bilo kraja (FOTO)
zlatan radivojevic policajac dete (4) - Copyright Printscreen/Facebook/Mup RS

Društvenim mrežama kruži priča koja je oduševila Srbiju i Balkan. Policajac Zlatan Radivojević iz Policijske stanice Obrenovac je ispunio mališnu Todoru želju za peti rođendan - došao mu je u posetu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je na svom Fejsbuk profilu objavilo fotografije dečaka koji sedi u krilu policajca. U opisu fotografija stoji da je malištan za peti rođendan poželeo da ga poseti policajac. 

- Najveća želja malog Todora za njegov peti rođendan bila je da mu dođe policajac. Naš kolega Zlatan Radivojević iz Policijske stanice Obrenovac mu je tu želju ispunio. Pored redovnih obaveza i zadataka, naše kolege uvek nađu vremena da obraduju naše najmlađe - stoji u objašnjenju na društvenoj mreži.

Kako se dodaje, Todor je bio oduševljen i presrećan i rekao je da mu je ovo najlepši rođendan.

- Mi se nadamo da ćemo ga kada poraste videti i u policijskoj uniformi - zaključuje se u opisu.

Fotografije malog Todora sa policijskom kapom na glavi, koji se druži sa policajcem Radivojevićem, vrlo brzo su oduševile našu zemlju i region.

Nizali su se komentari što na odnos policajca pprema dečaku, što na poklone u vidu slatkiša koje je doneo.

- Bravo kolega! Tako se radi - policija u zajednici kroz neposrednu komunikaciju sa pre svega najosetljivijom društvenom grupom - decom koja u ranom uzrastu formiraju mišljenje o institucijama, a ovaj će dečak sigurno imati pozitivan stav zahvaljujuci tebi! Veliki trud si ulozio sa autentičnim poklonima i svečestitke na kreativnosti ! Bravo jš jednom, Obrenovac ima sjajnog policajca za rad u zajednici! Srećan rođendan Todoru - stoji u jednom komentaru.

- Svaka čast za ovog policajaca...i još lepši poklon upakovan u želje slavljenika...idealno kreativno rešenje da se tako slatkiši dele i po školama za vreme odmora sad bi deca na malo lepši i drugačiji način upoznala i to zanimanje. Verujem da bi tako i na takav način mnoge od njih podstakli da se baš opredele za tu vrstu zanimanja kad porastu...olakšali bi mnogima...i ispunili mnogo želja budućih policajaca - stoji u drugom komentaru.

- Svaka pohvala za policajca.Ucite decu da su policajci tu da pomognu u nevolji a ne da se plase policije - naveo je treći korisnik društvene mreže.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike