Savska ulica i dalje neprohodna za tramvaje: Kvar na cevi još uvek nije saniran

13.02.2022

19:36

0

Nakon prijave kvara, čiji uzrok još uvek nije poznat, nadležne ekipe "Vodovoda" su stanare iz ovog dela grada priključili na drugu mrežu, tako da potrošači nisu ostali suvih slavina

Savska ulica i dalje neprohodna za tramvaje: Kvar na cevi još uvek nije saniran
voda_cev_savska_12022022_0009 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kvar na magistralnoj vodovodnoj cevi u Savskoj ulici, koja je pukla u subotu i dalje nije saniran.

Naime, kako su saopštili nadležni iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" rok za sanaciju bio je večeras do 22 časa. Međutim, sem parkiranog bagera oko 18 časova na terenu nije bilo radnika, a deo ulice je i dalje raskopan.

Zbog pucanja cevi i izlivanja vode, od subote je obustavljen i tramvajski saobraćaj na linijama 11 i 12. Sva šinska vozila koja su bila u koloni zbog pomenutog kvara u garažu su vraćena u rikverc i to u pristustvu policije zbog bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

- Kada će tramvajski saobraćaj proraditi u ovom delu grada zavisi od otklanjanja kvara i sanacije ulice. Čim oni završe svoj deo posla mi ćemo pustiti tramvaje - rekli su nadležni iz GSP.

Do havarije je došlo u blizini pošte u Savskoj ulici, u delu u kome još traju radovi na rekonstrukciji.

Nakon prijave kvara, čiji uzrok još uvek nije poznat, nadležne ekipe "Vodovoda" su stanare iz ovog dela grada priključili na drugu mrežu, tako da potrošači nisu ostali suvih slavina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike